LİDER KENDİ EVİNDE YİNE SEYİRCİSİNİ COŞTURDU

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele veren Bodrum'un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 22. Hafta mücadelesinde Akran Gemlik Basketbol ile kendi evinde karşılaştı.

  • 547
LİDER KENDİ EVİNDE YİNE SEYİRCİSİNİ COŞTURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor ’un seyirci geliri kadar, Çağdaş Holding’in de katkı koyduğu “BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BİZDEN!” kampanyası ile elde edilen toplam meblağın deprem mağdurları için oluşturulan fona aktarıldığı maç, Hava atışında topu kapan Çağdaş Bodrum’un atağıyla başladı.
Bodrum Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmaya 39 puan ile lider olarak çıkan ve maça rakibine oranla hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk çeyreği 26 -12 önde geçerken, ilk yarıyı, 46-19 rakibinden önde tamamladı.
Maçının başlama düdüğüyle seyircisinin coşkun tezahüratları ile oynayan, atakları, savunması ve kurduğu oyunlarla üstün bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 55- 44 önde tamamladı. Son çeyrekte de oyunun nabzını elinde tutan Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğüyle 22. Hafta maçını 81- 60 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda grup lideri olarak 23. Haftaya giriş yaptı.
Maça, Hakan Yapar, Chris Warren, Richard Solomon, Fatih Cantitiz, Ege Havsa ilk beşi ile sahaya çıkan çıkan ve oynadığı organize oyunları ile maçta üstünlüğü elde eden Çağdaş Bodrum Spor’un yeni transferi Richard Solomon da takıma getirdiği yeni enerjisiyle taraftarın beğenisini kazandı.
Maçta ilk kez oynayan Richard Solomon ile Chris Warren Çağdaş Bodrum’a 17’şer sayı kazandırırken onları 12 sayı ile Ege Havsa, 11 Sayı ile Hakan Yapar takip etti. Maçta kritik anlarda art arda attığı 3 sayılık basketlerle seyirciyi coşturan Mehmet Özdoğan da takımına 9 sayı kazandırdı.
Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor baş antrenörü Ender Arslan, lig maçlarının bitmesine 10 hafta kala kendi Çağdaş Bodrum Spor’un ligde kendi sahasında hiç mağlubiyet almayan tek takım olduğunu dile getirdi. Ender Arslan maç sonrasında yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
“Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Çok iyi başladık, çok da iyi oynadık. Üçüncü periyodda bir durgunluk oldu. Savunmada özellikle çok yumuşadık. Oradan sonra yeniden toparlayarak bizim için önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı ciddiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Teknik ekibime de teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Özellikle bizi o durağan geçen bölümde destekleriyle itici güç oldular. Yolumuza Devam ediyoruz. Akran Gemlik Basketbol Takımı’na da kalan maçlarında başarılar diliyorum”.
Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 23. Hafta maçları kapsamında Kocaeli deplasmanında oynayacak olan Bodrum’un Takımı, 1 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 14:00 Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor ile karşılaşacak

Bakmadan Geçme