LH Fethiye Belediyespor, Basketbol Süper Ligi'ni hak ediyor

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 20 haftasında 16 galibiyet alan ve zirveyi İzmir takımı Petkim ile paylaşan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yöneticileri Kaymakam Muzaffer Şahiner'e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, Kulübün son durumu hakkında bilgi sundular.

  • 907

Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, II. Başkan İzzet Durak, Asbaşkan Miraç Efe Doğan, Genel Sekreter Yavuz Topateş ve Sayman Gülsemin Ceylan’ı kabul eden Kaymakam Şahiner “Lokman Hekim Fethiye Belediyesporun bu yıl gösterdiği olağanüstü başarının her Fethiyeli gibi kendisini de gururlandırdığını, takımı yakından takip ettiğini” vurguladı.

Kaymakam Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile değişik vesileler ile bir araya geldiklerinde sık sık hem Fethiyespor’u, hem de LH Fethiye Belediyespor’u konuştuklarını, her iki takımı da yakından izlediğini ve günlük mesaisi müsaade ettikçe maçlara gitmeye gayret ettiğini söyledi.
Kaymakam Şahiner; “Bir turizm ve tarım merkezi konumunda bulunan Fethiye’nin sporda göstereceği başarılarla ilçeye Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes gibi büyük camiaların gelmesini çok önemli. LH Fethiye Belediyespor’un gösterdiği başarılı performansla Basketbol Süper Ligi’ni hak ediyor” dedi.
Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz da, sporun müthiş bir birleştirici güç teşkil ettiğini, takımın gösterdiği üstün performans nedeniyle Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un şehrin ana gündem maddelerinden biri haline geldiğini, normal sezonun bitimine sadece 10 maç kaldığını, kalan süreçte de Kulüp ve takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını, Fethiye’nin Basketbol Süper Ligi’ne çıkmasıyla şehrin ekonomisine, tanıtımına büyük katkı sağlanacağını dile getirdi.

Kulüp yöneticileri Kaymakam Muzaffer Şahiner’e isminin yazılı olduğu bir forma hediye ederken, Şahiner de takım atkısından alarak “Süper Lig Yolunda Hedef 5000 Atkı” kampanyasına destek verdi.
 

Bakmadan Geçme