Kıskançlık krizine girip eşini öldürdü, avukat değişikliği ve tahliye istedi
Antalya'da eşi H. A. Poyraz'ı öldürdüğü iddiasıyla yargılanan A. Poyraz'ın davasında mahkeme, maktulün kızının iki kardeşine vasi olarak atanmasına karar verdi, sanığın tutukluluğu devam etti.
Tutuklu sanık A. Poyraz, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde üçüncü kez hâkim karşısına çıktı. Duruşmaya sanık A. Poyraz, maktulün kızı Rojbin A. ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme heyeti, Rojbin A.'nın iki kardeşi için vasi olarak atanmasına karar verdi.
Sanık Poyraz, önceki duruşmalarda verdiği ifadesinde H. A. Poyraz ile 2011 yılından bu yana birlikte yaşadıklarını, 2023 yılında resmi nikâh kıydıklarını, aralarında geçimsizlik bulunduğunu, eşinin sürekli telefonla konuştuğunu ve kendisinden gizli işler yaptığını düşündüğünü, bu nedenle kıskançlık sebebiyle sık sık tartıştıklarını söylemişti.
Bakmadan Geçme