KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR

Fethiye'de Paspatur Çarşısı Barlar Sokağı'ndaki içkili kafe ruhsatıyla çalışan ancak ruhsata uygun çalışmayıp bar ve disko özellikte hizmet veren 5 bar, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Belediye Zabıta ekipleri denetlemeleri sonucu ruhsatları iptal edilip faaliyetleri durduruldu. Pandemi genelgelerine uymadan faaliyet gösteren ancak içkili kafe ruhsatı alarak club gibi hizmet veren barlar, sosyal medyada paylaştıkları görüntülerle kendilerini ele verdiler.

  • 19747
KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de eğlencenin adresi olan tarihi Paspatur Çarşısı’ndaki Barlar Sokağı’nda bulunan bar ve diskolar pandemi yasağından kurtulabilmek için belediyeye başvurup ruhsatlarını içkili kafeye dönüştürdüler. Edinilen bilgilere göre aldıkları bu ruhsatla Kurban Bayramı öncesinden itibaren içkili kafe ruhsatıyla mekanlarını açan barlar, DJ kabinlerini sokağa çıkarıp partiler gerçekleştirdiler. Pandemi tedbirlerine aldırmadan sokağı hınca hınç dolduran yerli ve yabancı müşterilerini gece geç saatlere kadar eğlendirmeye başladılar. Bar ruhsatlarını içkili kafe ruhsatlarına dönüştürüp bar ve disko gibi hizmet veren mekanlar, sosyal mesafe ve maskeyi hiçe sayıp çektikleri görüntüleri de sosyal medyada paylaştılar. 
Görüntülerde maske ve sosyal mesafeyi hiçe sayan yerli ve yabancı turistlerin alkol alıp çılgınca dans ettikleri görülüyor. Bazı mekanların da kapalı ortamda turistleri tedbirlere uyulmadan eğlendirdikleri gözlendi.  Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde önce uyarılarda bulunurken bu uyarılara aldırmayan mekan sahiplerine bin 500’er TL para cezası kestiler. Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan denetlemelerde pandemi tedbirlerine ve içkili kafe ruhsatına uyulmadığı belirlenince Fethiye Belediye Zabıta Müdürlüğü denetim sonuçlarına göre 5 içkili kafenin ruhsatlarını iptal etti. Yetkililer Fethiye’de Barlar Sokağı’nda olduğu gibi sahil bandı, Çalış Plajı, Göcek, Ölüdeniz ve Hisarönü’nde içkili kafe ruhsatı olup ruhsata uygun faaliyet yapmayan mekanların da mercek altına alındığını, denetlemelerin aralıksız devam edeceğini belirttiler. 
 

KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR
KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR
KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR
KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR
KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR
KENDİ KENDİLERİNİ YAKTILAR

Bakmadan Geçme