KAYMAKAM AKSOY'DAN BAYRAMDA TRAFİK YOĞUNLUĞU UYARISI!

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Kurban Bayramı Kutlama mesajında bayramda artan tatilci yoğunluğuna dikkat çekerek,' sürücülerin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla uymalarını, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını hatırlatarak, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli' olduğunu söyledi.

  • 898
KAYMAKAM AKSOY'DAN BAYRAMDA TRAFİK YOĞUNLUĞU UYARISI!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

     Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy mesajında: “ Toplumun her kesimini birbirine yakınlaştırarak dayanışma duygularımızı en üst düzeyde yaşatan, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
     Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz. Bu mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.
     Vatandaşlarımızın ve özellikle de sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini diliyorum.
     Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar, Kurban Bayramının Marmaris halkına ve ilçemizde bulunan tüm misafirlerimize sağlık, huzur ve mutluluklara vesile  olmasını temenni ederim. “ dedi.
 

Bakmadan Geçme