BAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gaziler ve şehit yakınlarının evlerinde ziyaretlerde bulundu.

  • 533
BAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum Belediyesi Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Bürosu ekipleri gazilere ve şehitlerin yakınlarına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın selamlarını ileterek ailelerin Kurban Bayramı’nı kutladı. 
Yarımada genelinde 124 gazi ve şehit ailesine bayram ziyareti yaparak ailelerin belediyeden beklenti ve talepleri dinleyen ekipler, ziyaretlerde Başkan Aras’ın gönderdiği hediyeleri de iletti. Bodrum Belediyesi ekipleri, bayram dolayısıyla yaptıkları ziyaretlerde gazilere ve şehit ailelerine çiçek ve çikolata takdim etti.BAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Ayrıca Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Apaydın, Kurban Bayramı öncesinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü ile Şehit Barış Akay'ın annesi Nuray Akay’a da ziyarette bulundu.
Gazi ve şehit aileleri, gösterdikleri ilgiden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ve Bodrum Belediyesi’ne teşekkür etti.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı açıklamada, aziz şehitlerimizle ve gazilerimizle her zaman kalpten bağlı olduklarını belirterek, “Vatan uğruna hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizle her zaman kalpten bağlıyız. Onlara minnet borcumuz var. Onların yakınları bizler için çok kıymetli. Şehit yakınlarımız ve gazilerimizin her ihtiyacında her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.BAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETBAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETBAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETBAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETBAYRAM ÖNCESİ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Bakmadan Geçme