Karaca, 'Tüm Fethiye'yi Kucaklayacağız'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yeniden seçimi kazandı. Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından, Karaca'ya destek verenler Beşkaza Meydanı'na koştu. 

  • 930

 

Karaca, 'Tüm Fethiye'yi Kucaklayacağız'

Alkışlar, tezahüratlar ve şarkılar eşliğinde sahneye gelen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2 aylık seçim kampanyası boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Belediye başkanı olarak tüm Fethiye’yi kucaklayacağını söyleyen Başkan Karaca, elde edilen bu başarıda ve yakalanan oy oranında emeği geçenlere de şükranlarını sundu. 

Karaca, 'Tüm Fethiye'yi Kucaklayacağız'

"SİZİ YİNE YANILTMADIK"
Karaca, “Fethiye’m ikinci 5. yılımız hayırlı olsun. Sizlere 2 ay önce meydanlara indiğimiz zaman bir söz vermiştim. Bu seçimi alacağız ve bütün adayların toplamına yakın oy alacağız demiştim. Sizi yine yanıltmadık. Diğer adayların manipüle ettiği anketleri hep beraber gördük. Ben ne dedim. En son Yeni Mahalle, Karaçulha ve Foça mitinglerimizde bütün yapılan 6 anketin hepsinde yüzde 44 ve 50 arası çıkıyoruz demiştim ve şu an yüzde 48’lerdeyiz arkadaşlar. Ben 5 yıl boyunca sizleri hiç yanıltmadım. Ama 5 yıl boyunca inanılmaz kumpaslara maruz kaldım. Son günlerde Seçimi alabilmek için yine en son yapay zeka ile bizi konuşturdular. İyi Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Behçet Saatcı da olmak üzere 2 gündür bizlerle alakası olmayan tüm ses kayıtlarını sizlere gönderdiler.  Hayatım boyunca 88 yılından bu yana siyaset yapıyorum birçok seçimlere girdim. Birçok adayımız için çalıştım. Onların seçim kampanyalarında bulundum. Hiçbir zaman bu kadar bel altı ve çirkin bir siyaset görmedim. En son ki mitingimde Foça’da demiştim ki sizin cevabınızı halk verecek demiştim. Seçim yasakları olmasına rağmen sabahın 7’sinde anket gönderiyorlar” dedi. 

Karaca, 'Tüm Fethiye'yi Kucaklayacağız'

"HAYATIM BOYUNCA SEVİYELİ BİR SİYASET YAPTIM"
Açıklamasını sürdüren Karaca şu ifadeleri kullandı; 
“Biz yasaların üzerinde insanlar değiliz. Yaptıkları yapay zeka ile beni konuşturup devletin bakanına beni hakaret ettiriyorlar. Dünyada aşık olduğum Fethiye’me küfür ettiğim yaydılar sizlere. Bunların siyaseti batsın. 52 yaşındayım. Hayatım boyunca seviyeli bir siyaset yaptım. Geçmişimde bir tane lekem yok. 79 tane müfettiş geldi, bizleri ablukaya aldılar. Elbette devletin müfettişleri gelecek. Ama bütün raporlarda işimizi ne kadar doğru yaptığımızı o raporlarda raporladılar. Yargıda bir tane dosyamız yok. Ben insan odaklı siyaset yaparım. Hiç kimseyi ayrıştırmam. İyi insan mı kötü insan mı ona bakarım. Benim Fethiye’mde 81 vilayetten güzel insanlar yaşıyor. O insanlarla birlikte bu coğrafyayı paylaşıyorum. Yapacak olduğumuz projelerin içerisine hep o arkadaşları alıyoruz. 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum.  Bana oy verdi mi vermedi mi diye hiçbir kimseyi ayrıştırmadım. Belediyeye girerken tüm personele ‘Verdiğim görevi yapacaksınız, halkımı memnun edeceksiniz, iyi işler yapacaksınız, akçeli işlere karışmayacaksınız, sizlerin ekmeğinizle oynamam’ dedim. Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı bir kişiyi dahi işten çıkarmadım. 

Karaca, 'Tüm Fethiye'yi Kucaklayacağız'

"FETHİYE’NİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK 200 BİN KİŞİYİ KUCAKLAYACAĞIM"
Bugün buradan sesleniyorum. Nüfusumuz 177 bin 500 ama yaşayan nüfusumuz 200-250 bin. Farklı illerden kayıtlı olan vatandaşlarımız da var. Bana oy versin vermesin hiç önemli değil. Fethiye’nin Belediye Başkanı olarak 200 bin kişiyi kucaklayacağım. Bunu herkes bilsin, şu 2 aylık süreçte bizi sırtımızdan hançerleyenler oldu. Çirkin çirkin kasetleri sizlere gönderdiler. Ama onlarla hukuk mücadelem bitmeyecek. Onlar hesabını mutlaka yargıda verecekler. Biz hiç mazeret etmeden hizmet ettik. Neler gördük, ekonomik krizleri, pandemi gördük fakat hiç mazeret etmedik. Bütün ailem burada.  Kızım da bana uğur getirdi. Cuma akşamki Foça mitingimizde bana sürpriz yaptı. 2 gün sonra İtalya’ya gidecek. İnşallah doktor olacak. Ailemle gurur duyuyorum ama herkesin ailesi var. Bir şeyler konuşurken, iftira atarken elinde belge varsa atacaksın. İşte böyle yalan iftiralarla, kumpaslarla beni yıpratmaya çalışıyorsan avucunu yalarsın kardeşim. Hepinize videolar pompalıyorlar. Fethiye Belediye Başkanı sokakta adam kovaladı diyorlar. Yaptığım bir şey varsa yaptım derim. Yapmadığım bir şey varsa yapmadım derim. Hak edeni kovalarız arkadaşlar. Fethiye’deki bacılarıma, 87 yaşındaki anneme kusura bakmayın sizleri küfrettirmem. Belediye başkanıysam onurumu şerefimi bir kenara koymadım. Sizin haklarınızı kaç yıldır savunuyorum. 2 liralık işi nasıl 1 lira yaparım diye düşünüyorum. 1 kuruşunuzu heba etmedim bugüne kadar. Ailemden fedakarlık yapıyorum. Gece 12’den sonra eve giriyorum. Fethiye’de yapılan hizmetleri hep beraber gördük. Gördüğünüz o yapay zekada devletimizin bakanına beni konuşturup hakaret ettiğimizi küfrettiğimizi söylüyor. Ben haddimi bilirim arkadaşlar. Ben devletine bağlı, vatanına bağlı kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e bağlı bir Cumhuriyet çocuğuyum. Bakanımız buraya gelse davet etseler karşılardım. Nitekim Hollanda programı yarıda kesip Cumhurbaşkanımızı karşıladım. Çünkü ben devlet adamıyım. Ben Fethiye’yi temsil ediyorum. Kimseyle kavgam olmaz. Kimseye hakaret etmeden sadece doğru ve yanlışları sizle birlikte paylaşırız. Hep öyle oldu. Geçen dönem 2 kişiden biri oy vermişti, yine 2 kişiden biri oy verdi. Geçen dönem Türkiye’nin birçok yeri sapsarı olmuştu Ak Parti ile. Şimdi ise Türkiye kıpkırmızı. Her yerde rekorlar kırıyoruz.  Muğla’da büyükşehri açık bir farkla aldık. 13 ilçenin 11’ini aldık. Antalya’yı da aldık, sildik süpürdük arkadaşlar. Bu iktidarın ayak sesleri… 

Halkımız yapılan yanlışlara artık kırmızı kart gösteriyor. Bakın İstanbul’u da aldık. Sayın Ekrem İmamoğlu birçok ilçeyi de aldı. Geleceğin Cumhurbaşkanına İmamoğlu ile birlikte hazır olun arkadaşlar. Biz seçim çalışmasına başladığımız zaman Fethiye’nin ittifakını kuracağız demiştik ve bizler Fethiye’nin ittifakını kurduk. Bu neydi? Kendi partilerine ihanet edenler değil, kendi belediye başkanını hançerleyenler değil, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, Kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkan, ulusal değerlerimizde birleştiğimiz siyasi görüşü, mezhebi ne olursa olsun bir çatı altında birleştik. İşte o çatının altında bana büyük destek veren Demokrat Parti İl Başkanı Sayın Erdal Eroğlu, İyi Parti İl Başkan Yardımcılığı yapmış Yunus Önder Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız Harun Güler, Demokrat Parti Fethiye ve Seydikemer İlçe Başkanları aramızda. Memleket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi aramızda. Rahatsızlığına rağmen yüz felci geçirmesine rağmen beni hiç yalnız bırakmayan Ziraat Odası Başkanımız Kenan Karayiğit ve eski İyi Parti İlçe Başkanımız Fatih Çoban aramızda. Seçilmiş bütün muhtarlarımız da bizlerle beraber yürüdü. Ben hepsine şahsım adına ve siz değerli dostlarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki dönemde tertemiz bir siyaset yaparak, ayrıştıran değil, birleştiren bir belediye başkanı olarak, yeni güzel rekor hizmetlerde Cumhuriyet tarihinin yeni rekor hizmetlerinde buluşmak dileğiyle. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Bütün destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun arkadaşlar.”

Bakmadan Geçme