Kökten, 'Halkın İradesine Saygı Duyuyoruz'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür açıklaması yaptı. Başkan Adayı Kökten, 'Halkın iradesine saygı duyuyoruz' dedi. 

  • 966

Kökten, 'Halkın İradesine Saygı Duyuyoruz'

Seçim koordinasyon merkezinde toplanan partililere hitaben bir konuşma yapan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kendisine destek olanlara teşekkür etti. Halkın iradesine saygı duyduklarını dile getiren Kökten, yeniden göreve seçilen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya başarılar diledi. 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Bize gönül veren ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Halkın iradesine saygı duymamız gerekiyor. Türkiye geneli ve Fethiye’ye baktığımız zaman bu şekilde bir irade önümüze kondu. Mevcut başkanımız Alim Karaca önde gidiyor ve kendisini tebrik ediyorum. Biz temiz bir siyaset yaptık, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadık. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Alim Karaca’ya başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme