Kamyonun çarptığı hafif ticari araç 50 metre savruldu: 1 ölü, 2 yaralı
Şerit değiştirmek isterken arkadan gelen kamyonun çarptığı hafif ticari araç yaklaşık 50 metre savruldu. Kamyonun da yoldan çıktığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Denizli'de şerit değiştirmek isterken arkadan gelen kamyonun çarptığı hafif ticari araç yaklaşık 50 metre savruldu. Kamyonun da yoldan çıktığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, Honaz ilçesi Gürleyik Mahallesi Denizli-Afyon Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Denizli istikametinden Afyon yönüne seyir halinde olan Halil İbrahim Ekiz idaresindeki 48 GC 751 plakalı hafif ticari araç, şerit değiştirmek için ani manevra yaptı. Bu sırada aynı yönden gelen S.A. idaresindeki 48 HH 643 plakalı kamyon, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayınca Halil İbrahim Ekiz idaresindeki araca çarptı.
Bakmadan Geçme