- Haberler
- Asayiş
- Kan donduran kadın cinayetinde karar çıktı: Maktulün kardeşi ve komşusuna ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet
Kan donduran kadın cinayetinde karar çıktı: Maktulün kardeşi ve komşusuna ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet
Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde bir kadının öldürülerek cesedinin tel örgüye bağlanıp kaldırım taşıyla Kızılırmak Nehri'ne atılmasına ilişkin görülen davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti, maktulün kardeşi ile komşusuna ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde Sevgi Gülden Yalçıner'in öldürülerek cesedinin Kızılırmak Nehri'ne atılmasına ilişkin davada karar açıklandı.
1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, maktulün yakınları ile taraf avukatları salonda hazır bulunurken, tutuklu sanıklar Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla savunmalarını yaptı. Maktulün kızı M.C.D., tüm sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep etti.
Son sözleri sorulan sanıklardan maktulün kardeşi Ş.G., suçlamaları reddederek beraatini isterken, komşusu K.U. da olayla ilgisi bulunmadığını savundu. Diğer sanıklar da suçlamaları kabul etmedi.
Bakmadan Geçme
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan’dan Vali Akbıyık’a Ziyaret
Marmaris'te Genç İklim Elçileri programı başladı
Fethiye’de Turizmde Durgunluk Esnafı Endişelendiriyor ‘Kış Daha Zor Geçebilir’
Muğla'da uygulamadan kaçarken polisi ve motosikletliyi yaraladı
Fethiye Belediyesi Halk Evlerinde Ödeme Sistemi Değişiyor
Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk: İki Otizmli Deha ‘2BU’ Doğu ve Batı’yı Fethiye’de Buluşturuyor