• Haberler
  • Güncel
  • İngiliz Kraliyet Ailesi'nin içinde olduğu yat Fethiye'de

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin içinde olduğu yat Fethiye'de

İçinde İngiliz Kraliyet Ailesi'ne mensup misafirlerin olduğu White Rose of Drachs (Beyaz Gül) isimli mega yat Fethiye İskelesi'ne demir attı.

  • 3273
İngiliz Kraliyet Ailesi'nin içinde olduğu yat Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İngiliz Kraliyet Ailesi bayraklı yat, Fethiye İskelesi’nden 2 tanker yakıt alırken; 10 kişilik misafirlerden bazıları mega yattan inerek, Fethiye Paspatur Çarşı’nda alışveriş yaptı. Özel taksilerle Fethiye çevresinin tarihi ve turistik yerlerini de gezen Kraliyet Ailesi misafirleri Göcek Adaları’nı bir süre daha gezecek.

 

İngiliz Kraliyet Ailesi mensuplarının ve misafirlerinin yer aldığı 80 metrelik White Rose of Drachs isimli mega yat Fethiye İskelesi’ne yanaştı. İskelede Büyükşehir Belediyesi Marina görevlileri güvenlik şeridi çekerek, mega yata yanaşılmasını önlediler. İçerisinde Kraliyet Ailesi mensupları ve misafirlerinden oluşan 10 kişinin 20 kişilik personel tarafından ağırlandığı öğrenildi. Yattan Fethiye ve çevresini izleyen Kraliyet Ailesi mensupları daha sonra Fethiye’yi gezmeye karar verdiler. Mega yat görevlileri iniş platformlarını büyük bir itinayla yerleştirip, temizlik yaptı. Yaklaşık 10 günden bu yana Göcek çevresinde mavi tur yaptığı öğrenilen Kraliyet Ailesi mensupları, yattan inip yürüyerek Paspatur Çarşısı’na girdiler.

 

Önce çarşıyı gezen biri kız çocuğu olmak üzere 2 kadın, 5 erkek olmak üzere 8 kişi lokumcudan kuyumcuya, hediyelik eşya satıcılarından antikacıya varıncaya kadar önce gezip; almak istediklerini belirlediler. Alışverişin ardından mega yat görevlileri de çarşıya çıkarak, gerekli kumanyaları aldılar. Akaryakıt ücretleriyle birlikte yaklaşık 750 bin TL’lik alışveriş yaptıkları öğrenilen mega yat ilgilileri misafirlerin yaklaşık 10 gün boyunca Göcek ve çevresinde mavi yolculuk yapacaklarını belirttiler. Yattaki Kraliyet Ailesi ve misafirlerinin kim olduğu konusunda bilgi verilmezken; sır gibi saklandı.     

 

Erdoğan CANKUŞ-FETHİYE

Bakmadan Geçme