Husumetli Gencin Araba Kaçırma Girişimi Kanlı Bitti
Aydın'ın Efeler ilçesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen bir genci zorla, otomobile bindirmeye çalışan 2 şüpheli, yaşanan arbadede genci silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Efeler ilçesi Kurutuluş Mahallesi 2021 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.S.C. ile U.K. isimli 2 kişi daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen M.A.'yı, 09 AJB 953 plakalı otomobile zorla bindirmeye çalıştı. Araca binmemek için direnen M.A. yaşanan arbadede silahla ayağından vuruldu.
Olay sonrası şüpheliler Y.S.C. ve U.K. otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ayağından vurulan M.A.'yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme gerçekleştirdi.
Bakmadan Geçme





