HOLİDENT DİŞ HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A BÜYÜK DESTEK

Fethiye'nin ilk A tipi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Holident, 2022-2023 sezonunda Fethiyespor'un resmi sponsorlarından biri oldu.

  • 4885
HOLİDENT DİŞ HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A BÜYÜK DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Holident'in adı artık Fethiyespor'un müsabakalarda giyeceği şortlarda yer alacak. Hastane ortaklarından Diş Hekimi Çağatay Aras ve Diş Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Tonguç Kavasoğlu , Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreni Fethiyespor kulüp binasında gerçekleşti.
ESAT BAŞKAN’IN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK İÇİN BURADAYIZ
Kurucu ortak Diş Hekimi Çağatay Aras , sponsorlukla ilgili yaptığı konuşmasında,’’ Holident 18 yıldır özellikle uluslararası arenada ilçemizin adını duyuran bir Fethiye markasıdır. Bugün bu markamızı ilçemizin üst kimliği olan Fethiyespor'la buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz . Bizim amacımız bu birlikteliğin amatör branşlarda da devam ederek uzun yıllar sürmesidir.
Ülkemiz de kulüplerimizin yükü genelde başkanların omzundadır. Biz Esat başkanımızın omzunda ki yükü bir nebze hafifletebilmek için buradayız. Emeği geçenlere teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.
TAKIMIN GEÇEN SENE Kİ BAŞARISINI SÜRDÜRMESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİK
Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Dr. Dt . Tonguç Kavasoğlu ise,'’ 2014 yılında Fethiye'de doğan Holident markası altında hem Fethiyelilere hem de yabancı misafirlere a'dan z' ye tüm diş tedavilerini sunarak Fethiye'nin yurtdışında sağlık hizmetleriyle anılmasına katkı sağlıyoruz. Bugün burada Fethiyespor'un geçen yıl elde ettiği başarıyı sürdürmesi için bir araya geldik. Fethiye'nin yarattığı kendi markalarıyla öne çıkan değerlerine sahip çıkması Fethiye'nin yarattığı başarının bir göstergesi . Dileriz bu başarı, Fethiyeli genç sporcuların da önünü açar ve tüm branşlarda Fethiyeli gençlerin temsiline şahit oluruz’’ dedi.
FETHİYESPOR’UMUZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı,’'Yapılan anlaşmanın hem Fethiyemize hem de Fethiyespor'umuza hayırlı olmasını temenni ederiz’’ açıklamalarında bulundu.

HOLİDENT DİŞ HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A BÜYÜK DESTEK

Bakmadan Geçme