BABADAĞ'DA KURTOĞLU VE BESEN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yaptığı 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.

  • 909
BABADAĞ'DA KURTOĞLU VE BESEN RÜZGARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konserine ilgi yoğun oldu.

CENGİZ KURTOĞLU, "EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"
İlk olarak sahne alan ve teleferik projesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Cengiz Kurtoğlu, "Bu akşam ne güzel aile boyu toparlandık. Kendimizi özel bir gece yapıyoruz. Aşka dair bir gece olsun. Çok değerli abim, sevgili Ümit Besen ile birlikte hatıralarımızda olan şarkılarımızı birbirimizin yüreklerine serpelim. Mutsuz olmayın, canınız sıkılmasın, biz ara sıra hareketli şarkılarda biliyoruz. Onları da okuyacağız İnşallah. Hepimize en derin saygılarımızı, hanımefendilere başta olmak üzere beyefendilerimize, gönül dostlarımıza en derin saygılarımızı sunuyoruz. Çok güzel bir proje. Yonetim kurulu Başkanına Mühendislerimize, kapıdan mutfağa kadar hakikaten sonsuz teşekkürler. Herkesin emeklerine sağlık" şeklinde konuştu.

ÜMİT BESEN, "EFSANE BİR ATMOSFER"
Cengiz Kurtoğlu'ndan sonra sahne alan ve efsane bir atmosfer olduğuna değinen Ümit Besen, "En büyük fedarkarlık sizlerin bu zahmete katlanıp bu kadar yükseğe çıkıpta buraya gelmeniz. Benimde bu ikinci teleferiğe binişim arkadaşlar... 1980 yılında İzmir'de Balçaovaya çıkmıştım teleferikle inerken yürüyerek indim. Burada öyle bir şansım olmadığını biliyorum. Efsane bir ortam var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme