Hıra: 'Fethiye'de yağmur sonrası pazarlar yeniden hareketlendi'
Muğla'nın Fethiye ilçesinde cuma günü etkili olan şiddetli yağışın ardından haftalık pazar yerlerinde yeniden yoğunluk yaşanıyor. Fethiye Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra, yağmurun üretici pazarını olumsuz etkilediğini ancak hafta sonuyla birlikte pazarların eski canlılığına kavuştuğunu söyledi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde cuma günü etkili olan şiddetli yağışın ardından pazar yerlerinde yeniden hareketlilik yaşanıyor. Fethiye Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra, Cuma Pazarı’nın yağıştan olumsuz etkilendiğini ancak bugün kurulan Pazar Pazarı’nda yoğunluk yaşandığını belirtti.
Adem Hıra, “Cuma günü şiddetli bir yağmur vardı. Cuma Pazarı da etkilendi. Şu anda Pazar Pazarı’ndayız, hava açık ve oldukça kalabalık. Yazdan bu yana pek yağmur olmuyordu ama cuma günü bir yağmur yağdı, o da haddinden fazla yağdı. Maalesef Fethiye’de metrekareye 100 kilogramın üzerinde yağış düştü. Bu da Fethiye’de hayat şartlarını biraz da olsa olumsuz etkiledi” dedi.
Bakmadan Geçme





