HİBE BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLEREK SONUÇLANDIRILDI

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan hibe başvuruları değerlendirilerek sonuçlandırıldı

  • 654
HİBE BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLEREK SONUÇLANDIRILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2020/25) gereğince yapılan hibe başvuruları Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek sonuçlandırıldı.
Kesinleşen değerlendirme sonuçlarına göre hibe desteğine hak kazanan başvuru sahiplerine ait listeler İl Müdürlüğü ilan panosunda ve internet sitesinde yayımlanarak ilan edildi.
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada:
“Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2023 yılı A iş planı( makine ekipman desteği ) için yapılan başvurular tamamlanmıştır.
Buna göre 406 adet proje asil 337 adet proje ise yedek olarak belirlenmiştir. İlk aşamada asil listede ismi bulunan yatırımcılarla hibe sözleşmesi imzalanacak olup; hibe sözleşmesinin hangi tarihlerde imzalanacağı İlçe Müdürlüklerimiz tarafından yatırımcıya bildirilecektir. 
B iş planı için toplamda 7 adet yatırımcının projesi incelenmiş olup; 7 adet proje de uygun görülmemiştir. Listeler 5 iş günü (03 Nisan-07 Nisan tarihleri arasında) web sitemizde ve İl Müdürlüğümüz ilan panosunda yayımlanacaktır.” İfadeleri kullanıldı.
 

Bakmadan Geçme