ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ, MARMARİS'TE COŞKUYLA KARŞILANDI 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Marmaris İlçe Örgütünü ziyaret etti.

  • 496
ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ, MARMARİS'TE COŞKUYLA KARŞILANDI 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe örgütü ve partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Aday Adayı Tilkici, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Muğla genelinde ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, ilçe örgütleri ve partililerden yoğun bir ilgi görüyor. CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Aday Adayı Tilkici; Muğla genelindeki faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Genel seçim sürecinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Tilkici, projelerini de anlattı. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “14 Mayıs Pazar günü genel seçimler için sandık başına gideceğiz. Yapılacak olan bu seçim, ülkemiz ve bölgemiz adına hayati önem taşımaktadır. Partimizin bu yolda zafere ulaşabilmesi adına hepimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerekmektedir. Bizler içinde bulunduğumuz süreçte, gayretle ve özveriyle çalışacağız. Burada asıl hedefimiz bölgemiz ve ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasıdır. Bizleri ilgiyle karşılayan CHP Marmaris İlçe Başkanı Sayın Zekican Balcı, yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Ziyarete teşekkür eden CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme