HALK EVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Bayramın gelmesiyle beklenen yoğunluğun oluşmadığını belirten Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi Sorumlusu Zülgarneyn Gök, ''Halkımıza ucuz hizmet vermeye devam edeceğiz'' dedi.

  • 1458
HALK EVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir süre atıl kaldıktan sonra Fethiye Belediyesi tarafından tadilat, bakım ve onarımı yapılarak yeni bir proje ile hayata geçen Bahriye Üçok Parkı Halk Evi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Artan enflasyon rakamlarından sonra maliyetlerin artmasından dolayı birçok kafe ve restoran fiyatlarında artışa gitmesine rağmen Bahriye Üçok Parkı Halk Evi fiyatlarda ufak değişiklikler yaparak ucuz ve kaliteli hizmet anlayışından vazgeçmedi. Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Halk Evi’nde vatandaşlar çok uygun fiyatlar ile hizmet almaya devam ediyorlar.
Edinilen bilgiye göre normal düzeyde ilerleyen yoğunluğu turistler oluşturuyor. Sabah ve akşam saatlerinde yoğunluğun ortalamanın biraz üstüne çıktığını belirten Halk Evi çalışanları bayramın bir şey değiştirmediğini söylediler. 
Kurban Bayramı tatili ile beklenen yoğunluğun yaşanmaması üzerine mikrofon uzattığımız Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi Sorumlusu Zülgarneyn Gök, ‘’ Bayramın birinci ve ikinci günü hafif geçti. Önümüzdeki günlerde umarım eskiden olduğu gibi boş masa bulunmayacak. Her ne kadar enflasyon şartları yüksek olsa da biz halkımıza ucuz hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi. 
HALK EVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYORHALK EVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYORHALK EVİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Bakmadan Geçme