• Haberler
  • Spor
  • Gülleri, 'Uşakspor maçı bizim için çok önemli'

Gülleri, 'Uşakspor maçı bizim için çok önemli'

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

  • 714

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, Uşakspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 5 Ekim Pazar günü saat 14.00’da oynanacak maç için antrenmanlarını sürdüren lacivert- beyazlılar 3 puana kitlenmiş durumda. Son maçların ardından lig sıralamasında 14 puanla 7. Sıraya yükselen Fethiyespor, 4 puanla ligin sonunda bulunan Uşakspor’u mağlup etmek için çalışıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Uşakspor’u analiz ettiklerini belirterek, teorik çalışmalara başladıklarını söyledi. Teorik çalışmaları sahaya dökerek deplasmandan 3 puanla döneceklerini kaydeden Gülleri, “3 maçta 7 puan topladık ve çok iyi bir ivme yakaladık. Oyuncularım kaybetmeyi kabul etmiyor. Geriye düşsek de kazanmasını biliyoruz” dedi. 

“UŞAKSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ”
Hafta sonu karşılaşacakları Uşakspor maçı ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Uşakspor maçına Perşembe gününden itibaren hazırlıklarımıza başladık. Uşakspor’u analiz ediyoruz, iki tane maçlarını analiz ettik. Bugün de antrenman öncesi futbolcularımıza analizini yaptık. Görsel analizi tamamladık ve şimdi teorik çalışmalara başladık. Teorikten sonra pratik yapacağız. Rakibin durumu ne olursa olsun, konumu ne olursa olsun, 4 puanı da olsa, lig sonuncusu da olsa rakip bizim için çok önemli. Rakibin kaybedecek bir şeyleri yok, zaten kaybetmişler. Bu yüzden Uşakspor maçı bizim için çok önemli bir maç. İnşallah iyi oyunla, iyi mücadeleyle maçı kazanıp geleceğiz. Hedefimiz 3 puan” dedi.

Gülleri, 'Uşakspor maçı bizim için çok önemli'

“PLAY-OFF’UN İÇERİSİNDE OLMAK İSTİYORUZ”
Ligde 5 maçtır mağlup olmadıkları ile ilgili kendisine yöneltilen soruya cevap veren Gülleri, “3 maçta 7 puan topladık ve çok iyi bir ivme yakaladık. Oyuncularım kaybetmeyi kabul etmiyorlar. Geriye düşsek de kazanmasını biliyoruz. İyi oyunla, çok pozisyona girip kazanıyoruz. Sonuçlar iyi olunca şehrin bize bakış açısı değişiyor. Biz hedefe oynayan, hedefe kilitlenen yukarısı neresi olursa olsun oraya kilitlenen bir ekibiz. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. İvme yakaladık, bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Play-off içerisinde hep olmak istiyoruz. Gidebileceğimiz kadar yukarılara gitmek istiyoruz. Oyuncularıma hep bizim aşağı ile işimiz yok yukarıya kilitlendik diyorum. Oyuncularıma çok güveniyorum beni mahçup etmiyorlar. İnşallah hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme