Fethiyespor, bu sezon Amed Sportif'i zorladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, kalan 3 maçta bir galibiyet alması dahilinde sezon bitmeden şampiyonluğunu ilan edecek. 33 maçta 23 galibiyet alan lider Amed, bu sezon en çok zorlandığı takımlardan biri Fethiyespor oldu..

  • 292

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonun bitmesine 3 maç kaldı. Bu kalan 3 maçta Amed Sportif Faaliyetler, herhangi bir maçı kazanması dâhilinde lig bitmeden şampiyonluğunu ilan etme durumu var. 33 maçta 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Amed Sportif Faaliyetler bu sezon göz dolduran bir performans sergiledi. 43 puanla 10.sırada bulunan Fethiyespor, Amed Sportif Faaliyet ile karşılaştığı ilk maçta Rıdvan Türker’in attığı 1 gol ile 1-1 beraberlikle sahadan ayrılıp Amed Sportif Faaliyet’lere o dönem zorlu bir süreç yaşatmıştı.

Fethiyespor, bu sezon Amed Sportif'i zorladı

GMG Kastamonuspor’un da iyi bir performans sergilediği o dönemde Amed Sportif Faaliyetler, Fethiyespor’u yenemediği için ikinci sıraya düşmüştü. 3 Nisan Çarşamba günü Fethiyespor’a konuk olan Amed Sportif Faaliyetler, 1.dakikada Berk İsmail Ünsal’ın attığı golle Fethiyespor’u 0-1 mağlup etmesine rağmen Fethiyespor’a istatistiksel olarak ve oyun olarak ezilmiş bir futbol oynamıştı.

 

Fethiyespor, bu sezon Amed Sportif'i zorladı

Ağustos ayının sonlarında başlayan TFF 2.Lig’de artık sonlara gelindi ve çok çetin mücadeleler sürüyor. Denizlispor, Düzce Cam Düzcespor, Sarıyer, Belediye Derincespor, Etimesgut Belediyespor ve Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ise 3.Lig’e düşmeme mücadelesi veriyor. Son 3 haftanın ne olacağı da merak konusu!

 

Fethiyespor, bu sezon Amed Sportif'i zorladı

Bakmadan Geçme