Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'dan Turizm Haftası Mesajı

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası sebebiyle bir mesaj yayımladı.

  • 805
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'dan Turizm Haftası Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, yayımladığı Turizm Haftası mesajında, “Turizm, Milas'ın zengin tarihini, kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtan en önemli araçlardan biridir. Her yıl düzenlenen Turizm Haftası, bu önemli sektörün değerini vurgulamak ve ilçemizin turizm potansiyelini daha da artırmak için fırsat sunmaktadır. Turizm Haftası, geçmişimizin derin izlerini ve geleceğe yönelik barındırdığımız zengin potansiyelimizi gün yüzüne çıkarmak için girişimlerde bulunacağımız önemli çalışmalara imza atabileceğimiz bir zaman dilimidir. Milas'ın eşsiz doğası, tarihi eserleri ve misafirperver insanları, her yıl binlerce ziyaretçiyi kendine çekmekte ve onlara unutulmaz anılar sunmaktadır. Milas Belediyesi olarak, dün olduğu gibi bugün de turizmin gelişmesine yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda, doğal ve kültürel varlıklarımızı korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çaba harcayacak, ilçemizi adını daha geniş kitlelere duyurmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Turizm Haftası'nı kutlarken, ilçemizin turizm potansiyelini daha da artırmak ve ilçemizi dünya turizm haritasında daha görünür hale getirmek için birlikte çalışmaya devam etme sözü veriyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme