Fethiye'den İdlib'e Yardım Toplanıyor 

Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye ve Seydikemer şubeleri tarafından İdlib'teki vatandaşlar için yardım toplanıyor. 'Yolun İyilik Olsun' temalı kampanya çerçevesinde toplanacak yardımlar, 13 Mart Cuma günü Fethiye ve Seydikemer'den İdlib'e gönderilecek.

  • 1761
Fethiye'den İdlib'e Yardım Toplanıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye ve Seydikemer şubeleri tarafından İdlib’teki vatandaşlar için yardım toplanıyor. “Yolun İyilik Olsun” temalı kampanya çerçevesinde toplanacak yardımlar, 13 Mart Cuma günü Fethiye ve Seydikemer’den; İdlib’e gönderilecek. Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, İdlib’e gönderilecek yardımların Fethiye’de Ertuğrul Gazi Camii ile Çatalarık Camii’ne ulaştırılabileceğini söyledi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından tüm Türkiye’de organize edilen “Yolun İyilik Olsun” temalı kampanya ile İdlib’teki vatandaşlara yardım toplanıyor. Vatandaşlar başta soba ve çadır olmak üzere çocuk ve hasta bezleri ile un ve kuru bakliyat yardımı yapabiliyor. Vatandaşların yardımlarını en yakın camiye ulaştırabileceği ifade edildi. 

Fethiye Müftüsü Kamil Oktay yaptığı açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen kampanya iller ve ilçeler kendi bazında katılıyor. Bizler de bu kapsamda çalışmalarımıza başladık. Seydikemer Müftülüğümüz kendi içerisinde, Fethiye Müftülüğü olarak biz kendi içimizde kampanya yapacağız. Eş zamanlı olarak hareket ediyoruz. 13 Mart itibariyle kampanyamız sona erecek. Çocuk ve hasta bezleri, temizlik ve hijyen malzemeleri, kuru bakliyat, un, şeker, soba, barınma malzemeleri öncelikli ihtiyaçlarımız. Kullanılmış giysileri temiz ve ütülenmiş olmadığı sürece kabul edemiyoruz. Çok kısa bir süre sonra bunlar kullanılmaz hale gelebiliyor. Bu kampanyaya gönüllü olarak katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, malzemelerini Ertuğrul Gazi ve Çatalarık camilerine teslim edebilirler. Fethiye her konuda olduğu gibi yardımda da duyarlı bir şehirdir.Bu konuda da hassasiyetlerini bekliyoruz. Bizler de teslim aldığımız emanetleri yerine ulaştırmak için özveri göstereceğiz. Eşya yardımında bulunamayacak kardeşlerimiz için ilanlarımızda hesap numaralarını yazdık. Bir çuval un bedeli olarak da 70 TL belirlendi. Katılmak isteyenler bağışlarını Müftülüğümüzden veya camilerimizden yapabilirler. Onlar için de bizler un çuvallarını yerine iletmiş oluruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme