Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Affetmiyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde zirveyi İzmir takımı Petkimspor ile paylaşan ve averajla ikinci durumda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Bursa Final Gençlik takımını 86-78 mağlup etti.Ekibimizin galibiyetinde 22 sayı atan ErickNeal ve 19 sayı atan De Angelo Riley galibiyette önemli rol oynadı.

  • 818
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Affetmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BeşkazaSpor Salonu’nda, tamamen dolu tribünler önünde oynanan maçı başhakem Önder Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını Göksun Öz ve Muhammed Murat Zafer yaptı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşılaşmaya ErickNeal, Ozan Dilik, Mert Gizir, Sercan Ergin ve De Angelo Riley ile başladı. Bursa Final Gençlik ise maçaMarlainVeal, Serhat Uğur, Fatih Cantitiz, Alparslan Uruk ve AbdoulayeGueye ile çıktı. LH Fethiye Belediyespor ilk periyodu 27-20 önde bitirdi. İkinci çeyrekte Bursa ekibi çok sayıda faulatışı kullanarak bulduğu sayılarla farkı 2’ye kadar düşürdü ve devre arasına 43-41’lik skorla girildi.  

Üçüncü çeyreğin 3. dakikasında Bursa Final Gençlik skoru 50-49 öne geçti ve bulduğu üçlüklerle skordaki üstünlüğünü koruyup son çeyreğe 63-60 önde başladı. Son periyottaErickNeal ile oyuna ağırlığını koyan LH Fethiye Belediyespor, bitime 5 dakika kala skor üstünlüğünü 69-68 ile ele aldı ve kalan sürede taraftarın müthiş baskısıyla farkı açıp mücadeleyi 86-78 önde bitirdi. 

“ERİCK NEAL MI, MARLAİN VEAL Mİ?” SORUSUNUN CEVABI  
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’daMagic Erick 22 sayı ve 10 asist, De Angelo Riley 19 sayı, Mert Gizir 12 sayı, Ozan Dilik10 sayı ile oynadı. Bursa Final Gençlik takımında MarlainVeal ve Salih Uğraşan 14’er sayı, Gueye 13 sayı, Fatih Cantitiz 12 sayı attı. Böylece haftaboyunca konuşulan “ErickNeal mı, MarlainVeal mi?” sorusu da cevabını bulmuş oldu.Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Bursa Final Gençlik karşısındaki galibiyetiyle ligde geride kalan 20 haftada 16. galibiyetini almış oldu. Takımımız 20 maçta rakip potaşara 1657 sayı atarken, kendi potasında 1601 sayı gördü.

BU HAFTA MANİSA DEPLASMANINDAYIZ
LH Fethiye Belediyespor ligin 21. haftasında deplasmanda Manisa BüyükşehirBelediyesporile oynayacak. Manisa ekibi 20 maçta aldığı 10 galibiyet ve 10 mağlubiyet ile ligde 8. sırada bulunuyor.Kulüp çevrelerinden alınan bilgilere göre, taraftarın talebine göre, Manisa’ya ücretsiz otobüs kaldırılması planlanıyor.


 

Bakmadan Geçme