Fethiye Yarımadası Koşusunda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yoğun katılımın olduğu Fethiye Yarımada Maratonunda dereceye girenlere madalya ve hediyeleri törenle takdim edildi.

  • 935

10 ve 18 kilometrelik Fethiye Yarımada Maraton koşusunda dereceye girenlere ödülleri Fethiye Beşkaza Meydanı’nda alkışlar arasında verildi. Başarılı sporculara ödülleri Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, eski milli atletler ve diğer yetkililer tarafından sunuldu. 


Yarışmada 10 kilometre erkekler genel klasmanda birinciliği Bedri Şimşek elde ederken, Mehmet Aydın Gör ikinci, Timur Gazizov ise üçüncü oldu. 10 kilometre kadınlar genel klasmanda Santa Tkhakur birinci, Evgenia Rıazanova ikinci ve Tamı Ma da üçüncülüğü elde etti. 18 kilometrelik erkekler genel klasmanda Ahmet Bayram birinci, Muzaffer Taylan ikinci, Uğur Pehlivan üçüncü olurken; 18 kilometre kadınlar genel klasmanda Anastasia Guskova birinci, Gülsen Çerçi ikinci ve Yasemin Türe de üçüncü oldu. 


Ayrıca yaş kategorilerine göre de dereceye giren 75 sporcuya madalya ve ödülleri alkışlar arasında sunuldu.

Fethiye Yarımadası Koşusunda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Bakmadan Geçme