Fethiye, Uşak ve Didim Odaları arasında kıyas çalışması gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Didim Ticaret Odası arasında iyi uygulama örneklerini geliştirmek amacıyla kıyas çalışması yapıldı.

  • 646
Fethiye, Uşak ve Didim Odaları arasında kıyas çalışması gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevrimiçi video konferans yöntemiyle 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Caner Urhan, Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş ile ilgili birim çalışanları katıldı. Toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ‘Yönetim ve Oda uygulamaları’, ‘Kalite yönetimi’ ve ‘Uluslararası ticaret’ başlıklı akreditasyon standartları hakkında yürütülen faaliyetler istişare edildi. İyi uygulama örneklerinin kıyaslandığı toplantıda, stratejik plan amaçları doğrultusunda ortaya konan hedefler ile Oda çalışmalarının bölge ekonomisine katkıları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Fethiye, Uşak ve Didim Odaları arasında kıyas çalışması gerçekleştirildi
Çok faydalı bir kıyas çalışmasını geride bıraktıklarını belirten Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, Oda olarak amaçlarının hizmet kalitesini üst seviyeye taşımak ve üyelerin memnuniyetini sürekli olarak arttırmak olduğunu söyledi. Bu kapsamda diğer Odalarla yakın işbirliği halinde çalıştıklarını anlatan Genel Sekreter Ezgi Kullukçu, “Hedeflerimize ulaşmak açısından Türkiye’nin çeşitli noktalarında hizmet veren Odalarla işbirliği çok önemli. Bu çalışmalar kapsamında Odalarımızda tespit edilen iyi uygulama örneklerini karşılıklı istişare ederek hizmet kalitemizi artıyor, üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Stratejik plan ve akreditasyon standartlarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz, aynı zamanda Odaların genel hizmet süreçlerine ilişkin uygulamaların karşılaştırıldığı toplantımızın tüm kurumlara yararlı olmasını inanıyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme