• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Otizm Derneği Başkanı Berrin Yılmaz'dan Basın Bayramı mesajı

Fethiye Otizm Derneği Başkanı Berrin Yılmaz'dan Basın Bayramı mesajı

Fethiye Otizm Derneği Başkanı Berrin Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın emekçilerinin toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasındaki önemli rolüne dikkat çekerek tüm gazetecilerin bayramını kutladı.

Fethiye Otizm Derneği Başkanı Berrin Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, büyük bir özveriyle görev yapan tüm basın emekçilerinin bayramını kutladı. Basının, toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında önemli bir görev üstlendiğini belirten Yılmaz, "Toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için büyük emek veren, gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm basın emekçilerinin Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirme görevini fedakarca yerine getirdiğini ifade eden Yılmaz, "Kaleminiz güçlü, haberiniz doğru, yolunuz açık olsun" sözleriyle tüm basın çalışanlarına başarı dileklerini iletti.

Mesajının sonunda basın mensuplarına teşekkür eden Berrin Yılmaz, "Emekleriniz için teşekkür ediyor, sağlık, başarı ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!