• Haberler
  • Asayiş
  • Fethiye'de kan donduran iddia: İki çocuğunu öldürüp intihar etti

Fethiye'de kan donduran iddia: İki çocuğunu öldürüp intihar etti

Fethiye'de Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir iş yerinde meydana geldiği öne sürülen olayda, iki çocuğun hayatını kaybettiği, iş yeri sahibi olduğu iddia edilen kişinin ise yaşamına son verdiği ileri sürüldü.

Alınan ilk bilgilere göre olay, Fethiye Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri sahibi olduğu öne sürülen kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki çocuğunu öldürdükten sonra kendisini asarak yaşamına son verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı, olayın tüm yönleriyle araştırıldığı kaydedilirken, yetkililerden gelecek resmi açıklamanın ardından olayın ayrıntılarının netleşmesi bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!