FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ

Pandemi döneminde yurtdışından Fethiye'ye gelen ilk yabancı turistler, herkesin gönül rahatlığıyla Türkiye'ye tatile gelebileceklerini söylediler. Yurtdışından Dalaman'a uçakla gelerek, tatil için Fethiye'yi seçen Ukraynalı, İngiliz ve Almanya'daki gurbetçilerden Türkiye'ye büyük övgü: 'Türkiye'nin sağlık sistemine güveniyoruz. Tüm tesislerde Kovid-19 tedbirleri mükemmel. Hijyene de çok dikkat ediliyor. İçimiz rahat, sizler de gelebilirsiniz…' 

  • 2217
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Ukrayna’dan Dalaman Havaalanı’na gelen ve lokumla karşılanan turistlerden Fethiye’yi seçenler, gönül rahatlığıyla Türkiye’ye geldiklerini belirterek; kaldıkları tesislerde pandemi önlemlerinin mükemmel şekilde alındığını belirttiler. Daha önceki yıllarda da tatil için Türkiye ve Fethiye’yi seçtiklerini söyleyen Ukrayna, İngiliz ve Almanya’daki gurbetçiler kendilerine Türkiye’ye gitmeyin denilmesine rağmen Türkiye’nin pandemi konusunda aldığı tedbirleri öğrendiklerini ve gönül rahatlığıyla Türkiye’ye geldiklerini ifade ettiler. Fethiye’de kaldıkları tesislerde alınan Kovid-19 önlemlerini öven turistler, “Kendi ülkemizde bile bu önlemler yok. Burada fazlasıyla var” şeklinde konuştular. 

Ukraynalı TV programı yapımcısı Oleksii Blaner yaptığı açıklamada, “Fethiye’yi ve bu oteli çok seviyorum. Burada manzara ve doğa çok güzel. Bu beşinci gelişimiz. Daha önce 3 çocuğumuz ile birlikte gelmiştik. Bu kez romantik bir tatil için eşimle birlikte geldik. Ukrayna’da uçuşların açılmasının ardından kalkan ilk uçak ile Fethiye’ye geldik. Burada personel oldukça ilgili. Bizlere maske veriyorlar. Belli noktalarda el dezenfektanları var. Pandemi konusunda Türkiye çok güvenli. Burada korona virüsünü hiç düşünmüyoruz. Fethiye ve Türkiye çok güvenli. Herkes gönül rahatlığıyla tatile gelebilir” dedi. 

Eşi Vira Blaner de “Bu tatilde kafamız çok rahat. Deniz ve manzara var. Buradan ülkemize ve tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum; Fethiye ve Türkiye tatil çok güvenli. Tesis içindeki düzenlemelerde sosyal mesafe kuralları göz önünde bulunduruluyor. Burada kalan tatilciler ve personel de buna çok dikkat ediyor. Hijyen harika. Her nokta maske veriyorlar. Ancak doğal ortamdayız” ifadelerini kullandı. 

Almanya’dan tatile gelen gurbetçi Müjdat Naldemir ise “Almanya’dan havayolu ile geldik. Almanya’daki baskılardan dolayı oradaki acente bizim rezervasyonumuzu iptal etti. Türkiye’ye çok güvendiğimiz için kardeşim yeniden rezervasyon yaptırdı. Pandemi tedbirleri Almanya’ya göre daha üst düzeyde. Türkiye’ye ve Fethiye’ye aklınız takılmadan tatile gelebilirsiniz. Kaldığımız bu tesiste tüm tedbirler alınmış durumda. Maske dağıtılıyor ve hemen her alanda el dezenfektanları var. Burada hiçbir sorun yok. Otelden çok memnunuz. Ulaşımda maske zorunlu. Kartlı bir sistem ile ücret ödeniyor. Uçuş yasağı yok. Almanya’da burası riskli olarak gösteriliyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Burası oldukça güvenli. Herkes düşünmeden tatile gelebilir. Almanya’da ve yurtdışında tatile çıkmak isteyenlere sesleniyorum; Fethiye tatil için çok güvenli. Herkes rahat bir şekilde tatile gelebilir” şeklinde konuştu.   

Eşi Çiğdem Naldemir ise “Ailecek buraya tatile geldik. Birçok kişi buraya gelmemizi tavsiye etmedi. Biz istedik ve geldik. Burada tüm önlemler alınmış durumda. Almanya’da yaşayan Türkler tatil için Fethiye’ye gelsinler. Burada bütün Kovid-19 tedbirleri alınmış durumda. Herkes sosyal mesafeye çok dikkat ediyor. Fethiye’yi, Almanya’da yaşayan herkese tavsiye ediyorum” dedi. 
Slovak asıllı İngiliz Qazı Slamovir da “Slovak asıllıyız. Tatil için İngiltere’den geliyoruz. Bir inşaat firmasında çalışıyorum. Korona virüsü İngiltere’de daha etkili oluyor. Türkiye’de alınan önlemler daha üst düzeyde. Fethiye’de tatil yaptığımız tesiste tüm önlemler alınmış durumda. Sosyal mesafe kuralına çok dikkat ediliyor. Hiç kimsenin çekinmesine gerek yok. Gönül rahatlığıyla tatile gelebilirsiniz” dedi. 

Eşi Maria Gaborova ise “Türkiye’de tüm önlemler alınmış durumda. Her yer oldukça temiz. Burada oldukça güvenli ve rahat bir ortamda tatil yapabilirsiniz. Hiç kimsenin çekinmesine gerek yok. Biz burada çok mutluyuz. Sizler de gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz” diye konuştu. 


 

FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ
FETHİYE'DEKİ TESİSLER ÇOK GÜVENLİ

Bakmadan Geçme