Fethiye'de tavada lopa balığı ve çupra balığı revaçta
Fethiye Balık Pazarı'nda çupra, lopa, levrek ve taze karides ile kalamar satışa sunuldu. Yaz mevsiminin favori balığı ızgara balık olurken, Karadeniz hamsisi bir ay sonra pazara gelecek.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde balık satışları devam ediyor. Fethiye Balık Pazarı’nda balık satışı yapan Murat, bugün gelen balık türleri ve fiyatları hakkında bilgiler verdi.
Murat, “Bugün balık olarak çupra balığı ve lopa balığı geldi. Çupra balığı 600 lira, lopa balığı 250 lira, somon 700 lira, deniz levrekleri 850 lira, yerli karidesler 1200 lira, ithal balıklar 700 lira, barbunlar 1000 lira, mercanlar 800 lira, levrekler 700 lira (çiftlik levreği), Karadeniz levrekleri de 700 lira.” dedi.
En çok tercih edilen balık türünün yaz mevsiminde ızgara balık olduğunu belirten Murat, çupra balığının müşterilere fileto olarak sunulduğunu ve ızgara şeklinde tüketilebildiğini ifade etti.
Bakmadan Geçme





