Fethiye'de 'Mavinin Derinlikleri'ne yolculuk: Kapsül büyük ilgi görüyor
Fethiye'de Şehit Fethi Bey Parkı'na kurulan 'Mavinin Derinlikleri Deneyim Alanı' adıyla kurulan kapsül, ziyaretçilerini teknolojiyle şekillenen farklı bir yolculuğa çıkarıyor. Konya'dan ailesiyle birlikte Fethiye'ye gelen İsmet Öztürk kapsül deneyimini beğendiğini belirtirken, su altı görüntülerinin kendisi için biraz ürkütücü olduğunu söyledi.
Fethiye’de ziyaretçilerin ilgisini çeken kapsül, “Mavinin Derinlikleri Deneyim Alanı” adıyla Şehit Fethi Bey Parkı’nda deneyimleniyor. Yüksek çözünürlüklü LED ve projeksiyon sistemleriyle hazırlanan Kapsül, ziyaretçilerine deniz ve su altı dünyasını farklı bir atmosfer içerisinde keşfetme imkanı sunuyor.
Konya’dan ailesiyle birlikte Fethiye’ye gelen İsmet Öztürk de kapsülü deneyimleyen ziyaretçiler arasında yer aldı. Ailesiyle birlikte kapsüle girerek görüntüleri izleyen Öztürk, “Konya’dan geldim. Fethiye’yi geziyoruz ailemle birlikte. Şehit Fethi Bey Parkı’nda kurulan kapsüle girdim. Gerçekten çok güzel. Ailemle birlikte girdik, izledik” dedi. Konya’da da benzer örneklerin bulunduğunu belirten Öztürk, Fethiye’deki kapsül deneyiminin deniz teması nedeniyle kendisi için farklı olduğunu söyleyerek, “Konya’da da bunun örnekleri var ama orada tabii daha farklı. Burada deniz var. Güzel buldum ama tabii biraz ürkütücü geldi. Suyun altı, yüzme bilmediğim için bana ürkütücü geliyor” ifadelerini kullandı.
Mavinin Derinlikleri Deneyim Alanı adıyla Şehit Fethi Bey Parkı’nda yer alan kapsülün 15 Eylül Salı gününe kadar ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor.
Bakmadan Geçme


