Esnaf Hastanesi'nden Fethiye Belediyesi Hayvan Bakımevi'ne Mikroskop Bağışı
Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Barış Gürcü, Fethiye Belediyesi ile yürütülen iş birliği kapsamında belediyenin yeni hayvan bakımevine mikroskop bağışında bulunduklarını açıkladı.
“Örnek Bir Bakımevi Olacak”
Veteriner Ahmet Demir, Esnaf Hastanesi’nin desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Başkanımızın öncülüğünde Türkiye’ye örnek olacak bir bakımevi oluşturuyoruz. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Donanım eksiklerini hızla gideriyoruz. Esnaf Hastanesi’nin bağışı bizim için değerli bir katkı oldu. Tüm Fethiye halkına ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Türkiye Çapında Ses Getirecek Bir Barınak”
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Veli Uysal ise yapılan iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Esnaf Hastanesi her konuda Fethiye’de yaraya merhem olmaya çalışıyor. Türkiye çapında ses getirecek bir hayvan barınağı inşa ediyoruz. Hastaneden katkı talep ettiğimizde hiç düşünmeden ‘evet’ dediler. Bu birliktelik, kentimizdeki dayanışma ruhunu güçlendiriyor. Hastane yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.
Bakmadan Geçme