'Eşim beni arkadaşımla ve kızıyla aynı anda aldattı' ihanet ve cinayet iddiası canlı yayında

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılan Çiçek Manolya Özgür, eşinin kendisini en yakın arkadaşı ve kızıyla aldattığını iddia etti. 5 aylık bebeği yasa dışı yollardan aldırdıklarını öne süren kadın, alınan bebeğin otoban kenarına gömüldüğü gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

  • 1265

Diyarbakır Yenigün'ün özel haberine göre; Show TV'de yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programı skandal bir iddiayla sarsıldı. Eşinin kendisini en yakın arkadaşı ve onun kızıyla aynı anda aldattığını öne süren Çiçek Manolya Özgür, eski eşini cinayetle suçladı.

Haberin tamamı şu şekilde;

EN YAKIN ARKADAŞIMLA ALDATTI

Canlı yayında ihanet iddialarında bulunan Çiçek Manolya Özgür, eşinin kendisini 10 senelik arkadaşı ve onun kızıyla aynı anda aldattığını ifade etti. Arkadaşının kızının 20 yaşında olduğunu ve eşiyle birlikteliğinden hamile kaldığını iddia eden Özgür, Bu hamileliğin 5. ayında yasa dışı yollarla sonlandırılarak bebeğin otoban kenarına gömüldüğünü savundu. Bu durum izleyicilerin kanını dondurdu.

ANNESİNİ KISKANIP EŞİMLE BİRLİKTE OLDU

Eşinin arkadaşıyla birlikteliğini kıskanan 20 yaşındaki kızın bu sebeple eşiyle birlikte olduğunu öne süren kadın, eşinin üçüyle de ilişkiden vazgeçemediğini ifade etti.

Çiçek Manolya Özgür'ün canlı yayında kan donduran sözleri ise şu şekilde; "Beş buçuk yaşında kızı var. 20 yaşındaki kıza ev tuttu onunla yaşıyor, karı koca gibi birlikte yaşıyorlar. Hamilelik yaşıyor ve hamileliğin 5. ayında erkek bebeğini doğurmak isterken annesinin de baskısıyla çocuğu aldırıyorlar. Yasal olmadığı için eli kolu meydana gelmiş bir bebek olduğundan ilk başta hastanede kalbini durduruyorlar. Sonra bu doktor eve ebe gönderiyor, sonra eve çantasıyla geliyor. Suni sancıyla eve gelen doktor çocuğu düşürtüyor."

5 aylıkken aldırılan çocuğun fotoğraflarının kendisine atıldığını iddia eden Özgür, bütün kanıtları cinayet şubeye vererek suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Bakmadan Geçme