Dünyanın En Büyük Bankası ICBC Muğla'dan Çekiliyor
Dünyanın en büyük bankası konumundaki ICBC (Çin Endüstri ve Ticaret Bankası / Industrial and Commercial Bank of China) Türkiye'deki şube ağında değişikliğe gidiyor. Banka, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki şubesini Aydın şubesiyle birleştirme kararı aldı.

Türkiye pazarına 2014 yılında Tekstilbank hisselerini satın alarak giren ICBC, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada; Türkiye’deki 5 şubesinin tamamen kapatılacağını, 7 şubesinin ise diğer şubelerle birleştirileceğini bildirdi. Bankanın böylece Türkiye’deki şube sayısı 31’den 19’a düşmüş olacak.
Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük devlet bankası durumundaki ICBC bu çerçevede Bodrum’daki şubesini Aydın şubesi ile birleştirmeyi ve Muğla’dan tamamen çıkmayı kararlaştırdı.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme

Muğla’da Sıcak Hava Dalgası: 9 İlçede 38 Derece ve Üzeri

Fethiyeli denizci Balaban, 'Denizcilik Sektörünün Gelişimi İçin Yeni Tersane Zorunlu'

Kırmızı ışık ihlali yapan tur aracı motosiklete çarptı: 1 ölü

Klima takarken dengesini kaybeden genç 6. kattan zemine düştü

MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Bodrum’da altyapı çalışmalarını inceledi

Kırklarelili turistler Fethiye ve Kayaköy’den memnun: 'Doğa ve tarih büyülüyor'