Dinçel, 'Galibiyeti Fethiyespor sevdalılarına armağan ediyorum'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ikinci yarıda Sezer Özmen ve Ramazan Çevik'in bulduğu gollerle seyircisi önünde 3 puanı almayı bildi. Karşılaşma sonrasında ise Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 353

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘İstekli, arzulu bir Fethiyespor vardı’
“8 günlük periyotta, 3 müsabaka oynayacağımızı söylemiştik. 1.’sini deplasmanda Düzce ile oynadık hemen ardından 4 gün sonra iç sahada burada Aksaray müsabakasını oynadık. Gerçekten iki farklı Fethiyespor vardı sahada bu gün… İlk yarı istediğini sahaya yansıtamayan, istediği şekilde hareket edemeyen ve bir korner sonrası 1-0 geriye düşen bir Fethiyespor fakat ikinci yarıya çok daha farklı şekilde tepki gösterip inanılmaz istekli başlayan 45 dakika ile 46 ile 90 arasını müthiş geçiren istekli, arzulu bir Fethiyespor vardı ve o istek, arzu o inanç ikinci yarı maçı bize kazandırdı tüm duygularımla kutluyorum.  Bu gün hafta içi olması sebebi ile belki iş yerinde olan taraftarlarımız belki görevleri olan taraftarlarımız işte okullarda olan öğrencilerimiz belki tribünlerde yerlerini fazlasıyla alamadı çok eksik taraftar grubu ile maçımızı oynadık ama onların desteği onların takıma olan inancı ikinci yarıda bu galibiyeti elde etmemiz sağladı. Ben bu galibiyeti tüm Fethiyespor sevdalılarına armağan ediyorum. 

‘Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı’
Şuan bir önceki maçta tam ısınma sonrası bir ağrısı olmuştu daha önceden hissettiğim bir bölgeydi ayrıca sarı kart da gördü hem darı kart cezalısı hem sakattı.  Nurettin bir önceki maçta sarı kart cezalısıydı dizinden daha önce operasyon geçirdiği için İnstanbul’da kontrol, tedavi edildiği sağlık merkezine hem kontrol amaçlı hem biraz daha sağlam geriye dönüş için 3 günlük bir tedavi fakat oradan geldiğinde bir ödem oluştu bizde şok olduk çünkü maç oynayacağı için gitmişti daha iyi olsun diye ama o gördüğü tedavi farklı bir reaksiyon verdi Nurettin de hiç hesapta olmayan bir eksikti. 

‘Bir sonraki maçımıza odaklanacağız’
Tabiki her oyuncunun eksikliğini takım yaşıyor ama sahaya 11 kişi çıkıyoruz görev verdiğimiz her oyuncumuz ellerinden geleni yapıyorlar bu gün olduğu gibi özellikle ikinci el oyuna dâhil olan arkadaşlarım mutlak oyuna skora katkısı oldu takım olmak böyle bir şey zaman zaman bunları yaşıyorsunuz bazen istediklerinizi alamıyorsunuz ama sonradan da dâhil olduğunda özellikle o oyuncuların performanslarını çok genelde memnun olunmuyor ama biz skora katkı sağladıklarını gördüğümüzde oyuna katkı sağladıklarını olanak gördüğümüzde daha mutlu oluyoruz. Takım başkanının göstergesi birlikteliğin göstergesi ile maç sonunda da hep birlikte sevindik. İçeriye girdik 4 gün sonra İskenderun’da, İskenderun sporluların ciddi müsabaka oyununa 8 günlük periyodun son maçına çıkacağız. Gerçekten baktığın zaman grubun en fazla gol atan takımlarından birisi. Çok fazla posizyon yüzdesi ve gol oranı ile oynuyorlar bu takımla oynayacağız. Biz bu günden itibaren İskenderun maçına iyi bir şekilde hazırlanıp bu çalışmanın sonucunu alıp dönmek istiyoruz.  

‘Ligde sürpriz sonuçlar var’
Grubun en fazla oyuncusu olan, kadro derinliği çok iyi olan bir Iğdır bu gün süpriz bir şekilde Denizlispor var oldu. Herkes herkesi biliyordu o da etik oldu ama tabi süpriz olarak nitelendirilebiliyor. Kritik bir maç daha vardı Arnavutköy, derece maçı 90 artı da Arnavutköy’ün attığı gol ile dereceyi geçmiş ayrıca ikinci yarı istediği performansı sergileyemeyen Düzcespor kabiliyeti vardı ikinci yarı oynadığı müsabakalarda bu gün yine deplasmanda geçmiş olduğunu da belki Düzce açısından söylemeyim de kamuoyu tarafından süpriz olarak direndiler.  Düzce takımı da onurla yukarıya çıkmaya çalışıyor ve bu sonuçlar her hafta olacak süpriz sonuç olarak değerlendirdiğimiz sonuçları ger hafta görebiliriz. Bizim bu maç öncesi 10 maçımız kalmıştı bunu bu gün oynadık 9 resmî maçımız kaldı. 9 resmî maçta da maksimum puanları alıp lige bitirebildiğimiz en yüksek noktada bırakmaya çalışacağız. Kesinlikle aşağıdan da tam anlamıyla kurtulmuş değil çünkü 4 puanlık sistemde her türlü sonuç en kısa sürede hem en yakın haftalarda karlımıza çıkarılmış çünkü tehlike özellikle 37-35 puanlık takımlar için de devam ediyor biz tabi tehlikeyi düşürmeden istikrarlı gidişimiz istikrarlı performans çizgimizi devam ettirmek istiyoruz. Son 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet periyodu geçirdik bunu İskenderun maçında 7. maça çıkarıp taçlandırmak istiyoruz.”
 

Bakmadan Geçme