Depremde resmen haritadan silindi! 6 bin kişilik mahallede yalnızca 3 kişi kaldı
6 Şubat depremlerinin en fazla yıkımı yaşattığı Hatay'da binlerce enkaz kaldırılırken, mahalleler de adeta çorak bir araziye döndü. 6 bin kişinin yaşadığı Elektrik Mahallesi'nde depremden önce 900 bina bulunurken şimdi yalnızca 7 tane kalmış durumda. 1068 vatandaşımızın hayatını kaybettiği mahalleden 1 yıl içinde göç edenlerin sayısı da bir hayli fazla ki geriye yalnızca mahallede yaşayan 3 kişi kalmış durumda.
900 BİNADAN YALNIZCA 7 TANE KALDI
6 Şubat depremleri sonrası haritadan silinen bir mahalle de Hatay'ın Elektrik Mahallesi. Adı yalnızca resmi evraklarda kalan bir yerleşim yeri olarak göze çarpan mahallede depremden önce 900 bina bulunurken sonrasında yalnızca 7 tane kaldı.
1068 MAHALLELİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ
6 bin kişinin yaşadığı Elektrik Mahallesi'nde 1068 kişi deprem sırasında hayatını kaybederken, onlarca vatandaşın yerleşim yerini terk etmesi sonrasında mahallede yalnızca 3 kişi kaldı.
Bakmadan Geçme
Fethiye Belediyesi’nden Muharrem Ayında Geleneksel Aşure İkramı
Seydikemer'de ahırda çıkan yangında 200 saman balyası zarar gördü
Fethiye’de SUP Board ve Deniz Ürünlerine Yoğun Talep
Menteşe'de gönüllü gençler miniklerin mutluluğuna ortak oldu
Fethiye'de sıcaklık yükseldi, klima kullanımı polikliniklerde yoğunluk oluşturdu
Muğla'da kaza: 4 yaralı