Dalış yaparken burun buruna geldiği köpek balığını, zıpkınla korkutmaya çalıştı
Antalya'nın Kumluca ilçesinde amatör balıkçı ve sualtı dalıcısı Osman Öncel, Gelidonya Feneri açıklarında zıpkınla balık avı yaptığı sırada kum köpek balığıyla karşılaştı. Öncel'in zıpkını gösterdiği köpek balığı ise bölgeden ayrılırken, o anlar sualtı kamerasına yansıdı.
“Güzel ve unutulmaz bir anı oldu”
Yaklaşık 20 metre derinlikte ilk kez karşılaştığı köpek balığının sakin şekilde üzerinden geçtiğini anlatan Öncel, şunları söyledi:
"Sakin kalmak bu işte çok önemli. Önce üzerimden geçti, izledim. Kameramın açık olmadığını fark ettim. Daha sonra su yüzeyine çıktım ve kıyıya doğru yöneldim. Benden uzaklaşsın diye hareket ettim ancak o da merak ettiği için bir süre peşimden geldi. Bir süre suyun altında dolaştıktan sonra kendi yoluna gitti, ben de dalışıma devam ettim. Güzel ve unutulmaz bir anı oldu."
Bakmadan Geçme
Muğla Büyükşehir 7 şantiyesiyle Muğla’nın yol ağını güçlendiriyor
Fethiye’de Denizel Biyoçeşitlilik İçin Güç Birliği: Uzmanlardan Koruma Çağrısı
Fethiye’de 13. Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali Müzikseverlerle Buluştu
Bodrum’un su altı ekosistemini haritalama çalışmaları sürüyor
Bodrum'da taksi ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü
Bodrum'da market çalışanları ile dizi seti görevlileri kavga etti: 1 yaralı, 6 gözaltı