ÇAKIR, 'AMELİYAT SONRASI UZUN BİR FİZYOTERAPİ DÖNEMİM OLDU'

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor'un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Nurettin Çakır, SED Medya muhabiri Volkan Yengel'in sorularını yanıtladı.

  • 1111
ÇAKIR, 'AMELİYAT SONRASI UZUN BİR FİZYOTERAPİ DÖNEMİM OLDU'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor'un golcüsü Nurettin Çakır, Van Spor karşılaşmasında ayağına aldığı müdahale sonrası sakatlanmıştı. Yapılan tedavi sonrası Çakır'ın ön çapraz bağlarında kopuk tespit edilmiş olup tadavisi ise yaklaşık 6 aydır devam ediyor. Golcu oyuncu Fethiye’ye gelerek takımının Karacabey Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izleyerek sakatlığı hakkında kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
ÇAKIR, “UZUN BİR FİZYOTERAPİ DÖNEMİM OLDU”
Fethiyespor futbolcusu Nurettin Çakır, “Ameliyat sonrası uzun bir fizyoterapi dönemim oldu. Ağır bir sakatlık geçirdim ama artık döndüm. Yavaş Yavaş saha çalışmalarına başlayacağım. Umarım bir daha böyle bir sakatlık yaşamam. Dediğim gibi zor bir sakatlık dönemiydi ama artık döndüm. Şuan için forma şansı bulmamda bir sakınca yok. Zor bir sakatlıktı ve psikolojik olarak da yıprandığım bir dönem geçirdim. Takımın durumuna göre ilerleyen dönemlerde forma giyebilirim” dedi.
“UMARIM GALİBİYETLER BÖYLE DEVAM EDER”
Çakır, “Takım arkadaşlarımla sürekli görüşüyorum. Sakatlıktan önce takım kaptanıydım ve onlara destek oluyordum. Yakaladıkları galibiyet serisi için çok mutluyum. Umarım böyle devam ederler. Artık buradayım ve onlara yüz yüze destek olacağım. Umarım galibiyetler böyle devam eder” dedi.

ÇAKIR, 'AMELİYAT SONRASI UZUN BİR FİZYOTERAPİ DÖNEMİM OLDU'

Bakmadan Geçme