GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİLER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde konuk ettiği Karacabey Belediye Spor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmasının sonunda, Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal mücadeleyi değerlendirdi.

  • 974
GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Karacabey Belediyesi Spor’u 2-0 yenerek, 3 puan aldı. Karşılaşma sonrası ise Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal mücadeleyi değerlendirdi. 
ALTIN, “3-4 GÜN BOYUNCA BUNA ÇALIŞTIK”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Benim biricik evladım Emre ameliyat oldu. Tüylerim diken diken oluyor. Bu maçı, bu galibiyeti ona emanet ediyorum. En kısa zamanda da aramıza dönmesini diliyorum. Karşı takımı çok iyi analiz ettik. Arkadaşlarımızla 3-4 gün boyunca buna çalıştık. Maç organizasyonları olsun, top organizasyonları olsun. Nasıl yaparız diye. Bir hedefimiz var ve o hedef doğrultusunda gidiyoruz. 2’nci devreye çok iyi başladık. Bizim kadromuz tamam, eksik önemli değil. Ben hayatım boyunca hiç “yedek” kelimesini kullanmadım. Her oyuncum, hazır oyuncu benim için. Oynayan, oynamayan biz çok büyük bir aile olduk. O ailenin içerisinde sizler de varsınız. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Yazılarınızı okuyorum, takip ediyorum. Çocuklarım için de moral ve motivasyon olduğunu düşünüyorum. Tekrardan çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
ÇATAL, “MUTLUYUZ, BU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ”
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Zor bir rakiple oynadık, temposu yüksek takımlardan biriyle oynadık. İlk yarıda zaten paslardan anlamışsınızdır. Biz de iyi takımız, ikinci yarıda hemen bir toparlanma yaşadık devre arasında ve onlardan daha iyi bir oyun sergiledik. Neticede iki tane gol attık, mutluyuz, bu yolda devam edeceğiz. Cumartesi günü Ankara’ya geçeceğiz, oradan da iyi bir galibiyet almak için mücadele edeceğiz” dedi.
GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİLER

Bakmadan Geçme