ÇAÇARON AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye'nin tanınmış köklü ailelerinden Ümit, Ahmet, Uğur ve Ufuk Çaçaron'un anneleri Melekper Çaçaron Hakkın Rahmetine kavuştu.

  • 8134
ÇAÇARON AİLESİNİN ACI GÜNÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tanınmış köklü ailelerinden Ümit, Ahmet, Uğur ve Ufuk Çaçaron’un anneleri;  Melekper  Çaçaron Hakkın Rahmetine kavuştu. 1940 Fethiye doğumlu Melekper Çaçaron;  Merkez Yeni Cami’de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içersinde son yolculuğuna uğurlandı. 4 çocuk annesi MelekperÇaçaron’un cenazesine yoğun katılım oldu. Yaoğun katılımın olduğu cenaze namazı öncesi uzun taziye kuyruğu oluştu. Cenaze namazına; Çaçaron ailesinin fertleri, eski milletvekilleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, oda başkanları, iş dünyasının tanınmış kişileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldılar.

Akdenizli Grup Medya olarak; Ümit, Ahmet, Uğur ve Ufuk Çaçaron’un anneleri, FTSO başkanı Osman Çıralı ile Gazeteci Ahmet Çaçaron’un yengeleri; Melekper Çaçaron’a Allah’tan Rahmet, Çaçaron ailesine, akrabalarına, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Bakmadan Geçme