Burdur-Fethiye Karayolu'nda Feci Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı
Burdur-Fethiye Karayolu'nda otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek 2 araca çarptı. Kazada 5 kişi yaralanırken olay yerinde dakikalarca kalp masajı yapılan 2 kişi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada otomobil sürücüsü S. Toktaşer, aynı otomobilde bulunan E. Toktaşer (24) ve H.T. (16) ağır yaralanırken panelvan sürücüsü A.A. ve yolcu olan H.T. yaralandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralarılar itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
Yorumlar 1
Osman demir 08 Aralık 2025 19:24
Atalarımızın bir sözü vardır ağır taşı ne yel alır nede sel ne kadar doğru bir söz, yavaş git gideceğin yere tek parça git
Bakmadan Geçme
Fethiye’de Turizmde Durgunluk Esnafı Endişelendiriyor ‘Kış Daha Zor Geçebilir’
Muğla'da uygulamadan kaçarken polisi ve motosikletliyi yaraladı
Fethiye Belediyesi Halk Evlerinde Ödeme Sistemi Değişiyor
Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk: İki Otizmli Deha ‘2BU’ Doğu ve Batı’yı Fethiye’de Buluşturuyor
Menteşe Belediyesi 'Gün Batımı' konserleri başlıyor
Honda Üst Yönetiminden Kıvrak Motor Fethiye’ye Ziyaret