Fethiye Melekleri Derneği ilk genel kurulunu gerçekleştirdi
Fethiye Melekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birinci genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçim sonucunda derneğin başkanlığına Ebru Korkmaz seçildi.
Fethiye’de sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerini daha kapsamlı şekilde yürütmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Fethiye Melekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.
Genel kurulda divan heyeti de belirlendi. Fethiye Görme Engelliler Derneği Başkanı Can Gündüz divan heyeti başkanlığına seçilirken, Hümeyra Taşkıran divan heyeti başkan yardımcısı, Duygu Ecevit Eriman ise yazman olarak görev aldı.
Genel kurulda gerçekleştirilen seçim sonucunda derneğin kurucu başkanlığına Ebru Korkmaz seçildi. Korkmaz, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada derneğin faaliyetlerinin bundan sonraki süreçte daha kapsamlı şekilde sürdürüleceğini belirtti.
“Şu anda resmileştik, daha kapsamlı yapacağız”
Yaklaşık 7, 15 ve 20 yıldır birlikte sosyal yardım çalışmalarında bulunan kişilerle dernek çatısı altında bir araya geldiklerini ifade eden Ebru Korkmaz, “Çok mutluyum. Fethiye'mize hayırlı uğurlu olsun. Uzun zamandır tanıdığım, yol aldığım insanlar yaklaşık 7 yıl, 20 yıl, 15 yıl hepsini tanıyorum. Zaten yapıyorduk bunu. Şu anda resmileştik. Daha kapsamlı yapacağız.” dedi.
Derneğin farklı meslek gruplarından kişileri bir araya getirdiğini belirten Korkmaz, ekip içerisinde bankacı, emekli öğretmen, veteriner, biyolog, muhtar, eczacı, iş insanı, medikal sektör temsilcisi, tekstilci, emlak danışmanı, avukat, diş hekimi, psikolog ve yazarların bulunduğunu söyledi. Korkmaz, dernek bünyesinde yer alan isimlerin farklı alanlardaki bilgi ve deneyimlerinin sosyal yardım çalışmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.
Fethiye Melekleri olarak sosyal medya üzerinden de geniş bir kitleye ulaştıklarını belirten Korkmaz, “35 bin de takipçimiz var. Hepsinden hayır dualarımızla bu yola çıktık.” ifadelerini kullandı. Derneğin kuruluş sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Korkmaz, özellikle Fethiye Görme Engelliler Derneği Başkanı Can Gündüz'e katkılarından dolayı teşekkür etti.
Korkmaz, “Teşekkür ederim sizlere de buraya geldiğiniz için ve bu yol boyunca yanımda destek olan Sayın Can Gündüz'e de çok teşekkür ediyorum. Eşsiz, ender tecrübeleriyle bize ışık tuttu.” diye konuştu.
-
fethiye melekleri derneği
-
ebru korkmaz
-
fethiye sosyal yardımlaşma
-
fethiye dernek
-
fethiye sosyal yardım
Bakmadan Geçme


