BOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISI

Turizm şehri Fethiye yaz sezonunun dışında birçok yerli ve yabancı turistin yaşamlarının kalanını devam ettireceği kent haline geldi. Bu anlamda bölgede inşaat ve emlak sektörü de olağanüstü şekilde gelişti. Fethiye'de iki yıldır yatırımlarını sürdüren Bozkurt Grup İnşaat yerel emlakçı ve diğer inşaat şirketleri ile tanıtım kahvaltısı gerçekleştirdi.

  • 2257
BOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz tatillerinde birçok yerli ve yabancı turistin vazgeçilmez duraklarından biri olan Fethiye, hem tarihi hem coğrafi güzellikleri ile misafirlerini büyülüyor. Son birkaç yıldır, gelişen talep üzerine müstakil evler ve villalar da gelen turistlere kiralanarak bölge turizmine katkı sağlıyor. Bir kısım misafirler ise hayatlarının geri kalan bölümünü Fethiye’de geçirmek için konut alımına yöneliyor. Sektörün önemli aktörlerinden biri haline gelen Bozkurt Grup İnşaat tanıtım kahvaltısı düzenledi. Kordon Boyu Taa Sera Cafe’de gerçekleştirilen tanıtım sunumunda tamamlanan ve devam eden projelerinden bahseden Mimar Fırat Bozkurt sunum sonrasında soruları cevapladı. Sunumun bitmesiyle kahvaltıya geçildi. 
Bozkurt Grup İnşaat’ın sahibi Mimar Fırat Bozkurt, ‘’ Bozkurt Grup olarak bugün ilk tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik. Gayrimenkul danışmanları ve firmaları, emlak danışmanlığı yapan şirketler, mimar ve mühendis meslektaşlarımızın katılımıyla kahvaltı düzenledik. Bu anlamda tanıtımımızı yaptık. Yaptığımız hizmetlerden bahsettik. Bugün özel bir misafirimiz var kendisi bizim yatırım danışmanlığı şirketimize başvurdu. Bu şirketin amacı yatırımları birlikte ortaklaşarak değerlendirip birlikte kazanmayı sağlıyor. Paranıza katma değer katarak, yaptığımız inşaatlarda birlikte kazanç sağlatıyor. Kendisini siz zaten tanıyorsunuz ama ben tekrardan tanıtmak istiyorum. Kendisi Fenerbahçe’de futbolculuk yaptı, profesyonel futbolcu Okan Turp. Sözü kendisine bırakıyorum, bizi tercih ettiği için de çok teşekkür ediyorum’’ dedi. 
Futbolcu Okan Turp, ‘’ Bir yola koyulduk inşallah sizinle beraber güzel günler göreceğiz. İyi projeler çizip, yapıp, bitireceğiz. Hayırlı olsun.’’ dedi.      
BOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISIBOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISIBOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISIBOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISIBOZKURT GRUP İNŞAAT'TAN TANITIM KAHVALTISI

Bakmadan Geçme