MELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTU

Melek Mosso Babadağ 1200 metrede sahne aldı. Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde sahne alan Melek Mosso konserine katılım yoğun oldu.

  • 2063
MELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Melek Mosso sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri ile birlikte seslendiren Melek Mosso Babadağ’a hayran kaldığını söyledi. 

MOSSO, “TAM ANLAMI İLE ÖZGÜR BİR GELECEK HAYAL EDİYORUM”
Tam özgür bir gelecek hayali içerisinde olduğunu belirten Melek Mosso, “Sahnelerimde bu konuşmayı yaparak başıma hep çorap örüyorum ama ben konuşmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Ben bu türküyü geçmişte, günümüzde ve maalesef gelecekte şiddet gören ve katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan ediyorum. İstediğimiz yere gidebildiğimiz, istediğimizi giyebildiğimiz, eteğimizin boyuyla değil, rujumuzun rengi değil, attığımız kahkahalarla yargılanmadığımız ve yafta yemediğimiz özgür bir gelecek hayal ediyorum. Tam anlamıyla özgür bir gelecek hayal ediyorum. Konuşmaktan, üretmekten, şarkı söylemekten asla ve asla vazgeçmeyeceğim” dedi. 

BU ZAMANA KADAR YAPTIĞIM EN İYİ KONSER
Babadağ 1200 metrede verdiği konserin şimdiye kadar verdiği en iyi konser olduğuna dikkat çeken Melek Mosso, “Şimdiye kadar verdiğim en iyi konserdi. Muhteşem bir atmosfer. Bizleri buraya izlemek için gelen Fathiye Kaymakamı Sayın Alper Balcıy’a, İşletme sahibi Kenan Kıran’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
MELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTUMELEK MOSSO SEVENLERİ BABADAĞ'DA BULUŞTU

Bakmadan Geçme