Bodrum'da deniz turizminin yeni sezon hazırlıkları başladı
İMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç, 2025 deniz turizm sezonunun devam ettiğini, denizcilik açısından önemli organizasyonların da Bodrum ekonomisine katkı sağladığını belirtti.
“Bodrum Boat Show başarılı geçti”
Bu yıl ilk kez düzenlenen Bodrum Boat Show'un, Türk denizciliği açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Dinç, şöyle konuştu:
“Mavi yolculuğun başladığı bir noktada böyle bir organizasyonu gerçekleştirmek çok kıymetliydi. Etkinlik sayesinde hem mavi yolculuğumuzu hem de sektörlerimizi yerinde tanıttık. 2026 Bodrum Boat Show için talepler şimdiden iki kat arttı. Organizasyonda emeği geçen kurumlara teşekkür ediyorum. Bu fuar, yerel sektörlerimize ve Bodrum denizciliğine büyük katkı sağladı. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Bakmadan Geçme