Bodrum'da 2025 yılının son muhtarlar toplantısı gerçekleşti
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci öncülüğünde düzenlenen yılın son muhtarlar toplantısı, Herodot Kültür Merkezi'nde geniş bir katılımla yapıldı. Toplantıda, 2025 yılında gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilirken 2026 yılı hedefleri de paylaşıldı.
Belediye ve muhtarlar arasındaki iş birliği ile ulaşılabilirliğin önemine vurgu yapan Başkan Tamer Mandalinci, şunları söyledi:
"2025 yılı boyunca muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan ve meclis üyelerimizden gelen talepleri karşılamak için canla başla çalıştık. Bütçemizi çok daha iyi bir noktaya taşıdık. 2026 yılı, Bodrum Belediyesi’nin sahada çok daha etkin ve yüksek bir ivmeyle çalışacağı bir yıl olacak. Yeni yılın sizlere, ailelerinize ve tüm mahallelerimize huzur getirmesini diliyorum. Birlikte üreten, birlikte güzelleştiren bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz"
-
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci
-
yılın son muhtarlar toplantısı
-
2026 yılı hedefleri
-
Muhtarlık İşleri Müdürlüğü