- Haberler
- Güncel
- Bir aylık aranın ardından belediyede ilk mesai: 'Fethiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz'
Bir aylık aranın ardından belediyede ilk mesai: 'Fethiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz'
Silahlı saldırı sonrası yaklaşık bir aylık tedavi ve istirahat sürecini tamamlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca görevine yeniden başladı. Karaca, yaşadığı olayla ilgili soruşturmanın gizlilik kapsamında sürdüğünü belirterek, 'Konunun bizimle alakalı olmadığı netleşti. Süreç tamamlandığında kamuoyunu bilgilendireceğiz' dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaklaşık bir ay önce uğradığı silahlı saldırının ardından gördüğü tedavi ve istirahat sürecini tamamlayarak yeniden görevine başladı. Belediye binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Karaca; sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek hem kendisine destek verenlere teşekkür etti, hem de soruşturma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
“30 günlük zorlu bir süreç geçirdik”
Yaşadığı sürecin kolay olmadığını ifade eden Başkan Karaca, sağlık çalışanlarının büyük desteğini gördüğünü söyledi. Karaca, “Yaklaşık 30-31 günlük zorlu bir süreç geçirdik. Bu süreçte başta doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere bizlere yakın ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Tedavi sürecimizi onların desteğiyle atlattık ve bugün yeniden görevimizin başındayız” dedi.
“Fethiye halkı beni hiç yalnız bırakmadı”
Tedavi süreci boyunca kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Karaca, gösterilen dayanışmanın moral kaynağı olduğunu dile getirdi. Karaca, “Başta siz değerli basın mensupları olmak üzere siyasi parti temsilcilerimize, il ve ilçe başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve tüm Fethiye halkına teşekkür ediyorum. Hastanede ve evimde bulunduğum süre boyunca beni hiç yalnız bırakmadılar. Bu destekler bana güç verdi” ifadelerini kullandı.
-
Fethiye
-
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca
-
Bir aylık aranın ardından
-
görevinin başına döndü
-
olayla ilgili açıklama
Bakmadan Geçme