Bina yıkım ve enkaz kaldırma işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, Muğla İli Dalaman İlçesi Hürriyet Mahallesi 79 Ada, 28 Parsel Nolu Taşınmaz Üzerinde Bulunan Tüm Yapı ve Zemin Betonları Adliye Binası (A Blok), Hükümet Konağı (B Blok) ve Mal Müdürlüğü (C Blok) Yapılarının Hurda Karşılığı Yıkılması İşi. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45 İnci Maddesi Gereğince Açık Teklif (Açık Arttırma) Usulü ile İhale edilecek olup, teklifler sadece Muğla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Evrak Kayıt Bürosuna - Menteşe Kaymakamlığı Hükümet Konağı Orhaniye Mahallesi Birlik Sokak No:48 Kat:3 Menteşe/MUĞLA Teslim Edilecektir.

  • 1831
Bina yıkım ve enkaz kaldırma işi yaptırılacaktır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, Muğla İli Dalaman İlçesi Hürriyet Mahallesi 79 Ada, 28 Parsel Nolu Taşınmaz Üzerinde Bulunan Tüm Yapı ve Zemin Betonları; Adliye Binası (A Blok), Hükümet Konağı (B Blok) ve Mal Müdürlüğü (C Blok) Yapılarının Hurda Karşılığı Yıkılması İşi. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45 İnci Maddesi Gereğince Açık Teklif (Açık Arttırma) Usulü ile İhale edilecek olup, teklifler sadece Muğla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Evrak Kayıt Bürosuna - Menteşe Kaymakamlığı Hükümet Konağı Orhaniye Mahallesi Birlik Sokak No:48 Kat:3 Menteşe/MUĞLA Teslim Edilecektir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, 06.07.2021 

Detaylar için linke tıklayınız..

https://www.ilan.gov.tr/ilan/811544/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/bina-yikim-ve-enkaz-kaldirma-isi-yaptirilacaktir

Bakmadan Geçme