BESİAD, kadınlar günü özel söyleşisi ile 'Kadına şiddete dur!' diyecek

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), geleneksel üye buluşma toplantısında bu kez ekonomi yerine sosyal bir konuyu mikrofona taşıyor.

  • 587
BESİAD, kadınlar günü özel söyleşisi ile 'Kadına şiddete dur!' diyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mart Ayı’nın en önemli günlerinden olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “KADIN HER YERDE” başlıklı bir buluşma toplantısı ile kadına şiddete “DUR” diyecek. Farklı çalışma alanlarından kadın temsilcilerin katılımıyla gerçekleşecek olan toplantı 7 Mart Tarihinde Zest Hotel’de gerçekleştirilecek. 
Toplantıya katılan isimlerin belirlenmesinde özellikle kendi alanında zirveyi zorlayan ve cesareti ile başka kadınlara örnek olacak kadın konuşmacılara yer verilmiş. 19 Yaşında motosikletiyle dünyayı dolaşan Gülşah Merve Yüksel, siyaset alanında Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı  İlknur Ülküm, Eğitim alanında Muğla Üniversitesi’nden Prof.Dr Nazan Demir, Yazar ve siyasetçi Nuran Yüksel, Emekli Hakim Özen Yakar, sağlık sektöründen Acıbadem Kadın Doğum Doktoru Meral Candan Sözer, iş dünyasından KAGİDER üyesi ve  Muğla Mermer Fabrikası’nın sahibi Melike Alpay ve Sanatçı Zeynep Casalini’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan söyleşi, BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılacak. Haber

Bakmadan Geçme