Başkan Otgöz'den '8 Mart Dünya Kadınlar günü' mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

  • 484
Başkan Otgöz'den '8 Mart Dünya Kadınlar günü' mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınların, aile ve toplumun en değerli varlığı olduğunu belirten Başkan Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Fedakârlıkları, sevgi dolu kalpleri, nezaketleri ve daha birçok güzel davranışlarıyla yaşamın en değerli parçası olan kadınlarımız, toplumun oluşmasında birer denge unsurudur. Kadının olduğu yerde; düzen, bereket, saygı, olgunluk, hoşgörü vardır. Milletimizin tarihine baktığımız zaman Orta Asya’dan bu güne kadar gerek devlet hayatında gerekse aile hayatında kadının ne kadar önemli bir konuma sahip olduğunu biliyoruz. Hiç şüphesiz Türk kadını, Kurtuluş Savaşımızda gösterdiği kahramanlıkları sayesinde dünyada örnek olmuştur. Gerektiği zaman vatanı için cephede korkusuzca savaşan, kendi canını ve sevdiklerinin canını siper eden Türk kadını eli öpülesidir. Öyle ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk kadınının fedakâr katkılarını görmezden gelmeyerek sosyal ve siyasal haklar tanımıştır. İslam Dinimizde de kadınının önemi birçok ayette ve hadiste vurgulanmıştır. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Kadın haklarından bahsedilmiş ve birçok konuda kadının hakları koruma altına alınmıştır. Dinimizin ve kültürümüzün gereği olarak kadınlar bizim baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme kadar olan süreçte varlıklarıyla bizleri onurlandıran, eğiten, yetiştiren, hayatın her alanında fedakarca arkamızda olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutlarım.”
BAŞKAN OTGÖZ’DEN HALK KONSERİNE DAVET 
Başkan Otgöz ayrıca; Seydikemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen Halk Konserine de tüm kadınları ve vatandaşları davet etti. Başkan Otgöz; “Güzel ve huzurlu ilçemizde, sevilen şarkıcılarımız Ümmi Erbil ve Armağan Arslan, bir birinden güzel türküleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü renklendireceklerdir. Belediyemiz tarafından 8 Mart Salı günü saat 19.00’da Kapalı Spor Salonunda düzenlenen halk konserine herkesi bekliyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme