Belediye Başkanı Toksöz, 'Marble Izmir Fuar 2023'ü ziyaret etti

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İzmir'de düzenlenen Marble Izmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

  • 534

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 26-29 Nisan tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble Izmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ile ziyaret etti.

Dünyanın en büyük mermer ve doğaltaş fuarları arasında gösterilen Marble Izmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren firmaların katılımıyla gerçekleştirilirken, dünyanın doğaltaş rezerv ve üretim merkezlerinden biri olan Muğla’daki firmalar da fuara yoğun ilgi gösterdi.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir,  fuarı ziyaret ederek, Muğlalı firmaları yalnız bırakmadılar.

Belediye Başkanı Toksöz, fuar ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Muğlamız ve Yatağanımız, dünyadaki mermer sektörünün önde gelen merkezlerindendir. Mermer firmalarının daha geniş pazarlara yayılması ve bölge istihdamına sağladığı destek, bizler için önemlidir. Ayrıca, sektördeki teknolojik gelişmelerin takip edilerek, bölgemizdeki mermer ocak ve fabrikalarında uygulanması, sektörün katma değerine önemli bir katkı sağlayacaktır. Muğlalı ve Yatağanlı mermer firmalarımıza, başarılar ve bol kazançlar diliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme